Nem küldött. Nem neked kellett különleges dödi isteneket küldenie? Nekem nem kellettek az istenek, mert neki nagyobb szüksége volt rájuk.
Ő tényleg egy Angyal. Halandó, de az.
Azt a 20-ast ide fújhatnád, én meg küldöm a 30-ast a hidegebb időkre. Spórolok neked a fűtésen:)
Igazi angyalka, vagy csak egy halandó, akit angyalnak titulálsz?
Kint nem tudom, de bent most 20, én meg 36.
Dehát neked dödike küldött anygalkákat nem?
Vagy a reptéren megbuktak?
Hát tudod ismerek egy Angyalkát, és az Anygalok hangja nagyo nszép =)
Gép mellett 30 fok.
És tengerentúli honfitársunknál hány fok van? :)
Honnan tudod? Mesélj, plííííííz!
Boldog névnapot minden Ellák nevű olvasónknak!
Bowtech kontra Motoros :)
Szóval ha ráülünk egy ilyen íjjal kilőtt nyílvesszőre, gyorsabbak vagyunk;)
Szerintem aranyos. Nekem tetszik. Olyan kis fekete cica:))
Van róla olyan képed, amin látszik az arca?
OK, elnézést kérek! Tényleg nem gondoltam hogy valakinek tetszhet :D Az is más kérdés hogy aranyos-e.
Mindenkinek szép napot kívánok mára! Aloha! :)
Azt szokták mondani, hogy a pesszimista mindig realistának mondja magát... :D
Nem szoktam hazudni. :( Nekem tetszik, különleges a füle, de az úgysem nagyon látszik. Nem is nagyon láttam még csúnya macskát, talán azért nem zavar. :)
Ja és köszi Ződ nem, nem kell berakni a Vazze macskát, az tényleg ronda. :DD
Épp egy pillanatra néztem vissza. Idáig mindenféle óvintézkedéseket hajtottam végre hogy a sas amit ftcsrac rajzolt nekem el ne vesszen, még CD-re is kiírtam. :)
De nem szaporítom itt a szót, csak azt akartam mondani hogy a cicának nincs levágva a füle, csak annyira összeszáradt neki hogy olyan mintha nem is lenne.
Tudtad ezt?
Amerikában Bambinak nevezik a televíziós vetélkedők olyan játékosait, akik ledermednek a kamerák előtt, ezzel utalva az autók reflektorai előtt lemerevedő szarvasokra.
Idióták. Ki az az állat, aki jelentkezik, ha tudja, hogy ilyen problémákkal küzd. Azt csak észreveszi, hogy kényelmetlenül érzi magát tömegekben, vagy ha középpontba kerül.