Ez nagyon teccik
"Barátok: Isten bocsánatkérése a rokonokért."
Meg van bocsájtva. :-)
Ja, és ha jön a tolvaj, csöndben mögéosonni, hátának nyomni egy kemény tárgyat és azt mondani: ÁVO, kezeket fel! :-DD
Okoskodó
Arra, hogy "Jó reggelt!" nem a "Bizonyítsd be!" a helyes válasz.
:-DDD
Buenas Dias!
Be kell kamerázni, aztán a számítógépen figyelheti :D
Ezt a nyugat csinálja. Tudod, a pénz.....
Jó szomszédaid vannak. :-SS
Lesni kell a postást, nincs mese. :-S
A Made in China ismerős. Miért nem tartják meg magknak a vacak cuccaikat. Amúgy is sokan vannak, legyen elég holmijuk.
Hát már pár dolgot kivettek ami kellett volna.
Annyit mondtak, hogy 1 hhéten belül jön.
Ezt talán kedden mondták.
A kompihoz? Ahhoz nem kész bútort veszek, csak a faanyagot, aztán összeeszkábálom. :-) Méretre! :-)) Nekem minden asztal alacsony, amit üzletben árulnak. Tudod: made in china, minden gyerekméretű.
Májusban csináltam diós kifliket. Az volt az utolsó. Azóta semmit. Lusta dög vagyok. :-)
Volt már olyanod, hogy kivették? Tudod mikor kell jönnie?
:D A jogosítványra értettem. Tudod levélben küldik el, és alá kéne írnom, hogy átvettem. De ha lusta disznó, akkor bevágja a postaládába, onnan meg lehet hogy kiveszi valaki.
Na sikerült bútort választani?
Milyen sütiket csináltál?:))
Igen szeretem a művészeteket.
Mi van a postással????? Milyen ajánlott levél??? Hogy jön ez a melóhelyedhez?
Te, én vagy két hónapja nem tudom mi zajlik a fórumon.
Szóval te ilyen művészi beállítottságú vagy?
Gyűlik az, csak egyelőre az legyen meg, hogy az ajánlott levelet hozza fel a postát, ha bedobja a postaládába és kiveszik, addig fog ott dolgozni...
Itt már este van. :-)
Aha, voltam sok jó koncerten, meg baletton. Egy színházban is, de az elég béna volt.
A zeneakadémiai koncerteken egy magyar pasi volt a karmester. Most augusztusig nincs újabb jegyem.
Te hogy állsz a mocival? Gyűlik rá a zsozsó? Még mindig ott dolgozol?
Küldöm a 30-ast! De magyar postával csak Estére ér oda, hogy meg ne fázz éjjel:)
Voltál azóta az Operaházban, vagy valami érdekes helyen?
A nyitott ablak arra szolgált, hogy a szellő, amit fújtam be tudjon menni a szobádba. Csodákra én sem vagyok képes. Csukott ablakon még én sem tudok bemenni. :-)
Most te jössz. Küldheted a 30-ast. Én imádni fogom.
Jaj, egy vicc:
- Jean, hány fok van odakint?
- Négy, uram.
- És idebent?
- 18, uram.
- Akkor eressze be azt a négyet is, mert fázom.
Egy szellőcskét, mintha éreztem volna ,de lehet, hogy az csak a nyitott ablak miatt volt:)
De azért köszönöm puncsosságod segítségét:)
Akkor nem az, angyalok soha nem éltek a Földön. De angyali lehet az akire gondolsz. :-)
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúújom. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉrzed??