Igen, hacsak nem vagy 2-szer akkora, mint az ajtónyílás:)
Látod, megmondtam. ;) Az ajtó kinyitása lehet, hogy nem nyerő ötlet...
Belinkelhetnéd azokat, mert nem szoktam az indexen járkálni.
Mint amilyet ő is nyomott valakinek az 5 legsportszerűbb cselekedete közben. (indexes videók)
Hát köze sem votl ahhoz, amit Marci írt.
Ha a kórházban lévő anyjára mondta azokat, akkor én is megfejeltem volna.De lehet, hogy nem a meccs alatt. Inkább olyan Rooney formában:D (Majd ha vége a meccsnek)
Búúús képpel járnak... ;) A többinek nagy szakálla van.
Sziasztok!
Hát.... egy férfinek ilyet felajánlani.... ;) Még a végén főznöd kell neki valamit. :)
Hát ha hiányolod....
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P :DD
Na mit mondott? :)
:D Végül is mindegy nem? Őszintén remélem, hogy nem él a közelemben terrorista... :S
Azokat miről lehet felismerni? Szúrós, sejtelmes a nézésük? Csak hogy időben meneküljek, ha meglátok egyet...
Ezért Beee:P jár:)
Nemsokára egy érdekesebb téam jö na hírekben. Mit mondott az olasz Zidane-nak?
Jogos a benned felmerülő kérdés.
De egy valamit nem értek.
Az érintettek hány egyenlő részre tagadták az ta rakétát? ;)
Más téma...
Most mondták a hírekben, hogy valami terroristát (ha jól értettem Baszajev-et?!) úgy öltek meg, hogy bemérték a mobilját és egy nagyon pontos rakétával becélozták... Ez azért már nem semmi, nem? És ha valaki lett volna mellette, mondjuk gyerekek? :S
Az érintettek egyenlőre tagadják a rakétát és azt nyilatkozták, hogy egy teherautót robbantottak fel a terrorista közelében... Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy tulajdonképp ki is a terrorista... :S
:DD A telhetetlenek büntetése, hogy még az az egy sem teljesülhet... :P :)
Egy mindent megoldana.
Azt kívánom, hogy kívánhassak még 200-at :)
Mesélj! Hátha tudok segíteni... De miután nem vagyok jó tündér, ezért csak egy kívánságodat teljesítem! :)
Nem barikám;)
Van annál nagyobb gond is.
Ja és sziasztok! Aloha fórumlakók! :)
Hát akkor mi a legnagyobb problémád Drágám? Elfogyott a barna borsodi? ;)
ésmégaspacebillentyűtsemtalálod... :)
Dúdoljak Neked egy altatót? ;)