Igazán sok közük van a valódi gyümölcshöz. :) Jó főzőcskézést!
Hogy Nektek de egyszerre jutott eszetekbe ugyanaz az a dolog... és még mondják, hogy a pasiknak nem egy rugóra jár az eszük... :D Dehogynem! :P
Egészségedre! :) Jó étvágyat!
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy definiálni kellene mi is az a főzés... :D)
Vizespóló verseny? Annak csak akkor van értelme, ha látunk képet is. :DD
:D Hogy tudjon sört rendelni? Na neeem... :D
Nam egyek főzni.
Csinálok egy kis Knirr instant fokhagymakrémlevest pirított zsemlekockával, és egy kis instant sárgadinnyelevest állítólag gyümölcsdarabokkal.
Az instant gyümölcsdarabok szerintem szárított gumicukornak néznek ki inkább.
Khmmm akkor aki ezt csinálná vele, az mi lenne?
Ja, és szia Cicamata! :)
Igen, itt is meleg van. Ma elmaradt a zápor is. :( Még most is erősen süt a nap....
41 fok? Egy kicsit rásütött a nap, de nagyon meleg lehetett.... :S
Épp azt néztem én is... de nekem az jutott eszembe, hogy meg kellene fürödni, vag ylegalább a pólómat bevizesíteni... hátha hűtene. :)
Ha már időjárás... felétek milyen? (Országos körkép :)
Az index azt írta, hogy az olaszok között is durva, és mészárosnak hívják. Egy állat! Labdarúgó??? Akkor jó lenne, ha nem az embereket rúgná.
A szabálytalanságairól virít, hogy szánt szándékkal csinálta. A gerincét kéne eltörni az ilyennek. Egy szép nagy vascsővel.
:DD Ez alapján a fél város ki lehetne írtani... persze nem ötleteket akarok adni senkinek sem... :S
Azért az az izzadt cicus a random?:)
Waahhhhh:D
Az utolsó kettő nekem is fájt! Ezért képzelj oda most rögtön magadnak y jó erős ruhacsipeszt! :)
Az a térdhajlatba taposás zurva volt. Meg a hátba-fejbe rúgás esés közben. :S
Meg messze is voltál tőle... Olyan távolról pedig nem tudnál babgulyást készíteni neki. :)
Ja és szia gradU! :)
Felétek is ilyen nagyon meleg van? :( Ma álltam egy kereszteződésben a bringámmal és mellettem a digitális hőmérő 41 fokot mutatott... :S
:DD Igaz, igaz. De Úriember volt és nem élt vissza ezzel a lehetőséggel... ;)
:) Akkor sem egészséges, mert összehajtogatna, és úgy tépne ki. :) Szóval elég, ha eltöröd a nyakát.