igen, a macsekok már csak ilyenek. nem kell más nekik, csak a kaja és hogy időnként valaki megsimizze a bundájukat. és ezért mindent képesek elkövetni. irigylem őket:)
Hát ja, ami a rigót megfogta az a szomszéd macskája. Az meg különösen nem szimpatikus macsek mert egy nagyon hízelgő és önmagát kellető macska aki úgy csinál mintha szeretné az embert közben meg csak a konzervet akarja. A legtöbb macska kétszínű állat aki behízelgi magát hogy a céljait (kaja) megvalósítsa. Az én egyik macskám (Negro) is olyan.
bár ezek a mai macskák egyre életképtelenebbek. mind1ik csak a konzervre tud vadászni a nyávogós/dörgölőzős módszerrel:)
Persze hogy tudom, ismerem a tápláléklánc sorrendjét. Nem is lenne semmi baj ha megette volna és nem látnám ahogy szegény madár szenved. Így legalább megteszem ami tőlem telhet. Ha nem hozom be akkor valószínűleg éhenhal és az sokkal rosszabb vég mintha egy macska pillanatok alatt megöli. Szóval a macska nem végzett teljes munkát és így a madárnak rosszabb. De úgy néz ki van rá esél hogy túlélje. Most pihen.
ez igaz... :S tapasztaltam :S:S,egyszer az én derék nemtom kim, fogott egy madarat, és azt betettük egy dobozkába, amin át f a x á n kapott levegőt meg mniden :D, és a macskátol tok elzártan csináltuk, hogy ne kaphassa el, de volt egy madzag a lábára kotve, ami kilogott a dobozból :S hát.. a macska megtalálta a módot :S nemvolt guszta látvány a madár.. maradványok..
Rigó... rigo... :D ahha.. megvan, multkor tesomék is találtak egyet, hátravitték, és kiengedték a hátsó udvaron keresztül, elfutott, majd egy órával később újra a kertünkben volt.. holtan, amit az én két, derék kutyusom intézett el :S már az előző alkalomnál is a kutyák karmai/fogai kozül lett kimenekitve a kis szerencsétlen :S
szerintem állatorvosnak kellene menned, vagy valami ilyesminek:)
de ugye azt tudod, hogy a dolgok természetes rendje az, hogy a macskák megeszik a madarakat
Nem :P
A tegnap megsérült rigót megtaláltam a kertben és úgy döntöttem behozom, mert itt nagyobb biztonságban van. És kerestem neki gilisztát is, mert ő ott keresgélt a fűben, de nagyon esetlen most, úgyhogy nem tudott fogni. Azt a gilisztát amit betettem neki a kalitkába azt megette.
de nagy a nyüzsgés haljátoke.. fél órája ülok a szavaitokat várva.. és semmi.. most csak én vagyok itt? lécci győzzetek meg az ellentétjéről
vagy korán reggel beálltál a zuhany alá?;)
Na megbirkóztok ezekkel a mondatokkal? :D
Én egész este vártam hogy valaki irjonn ide :-] egyébként sziasztok dreága fórumlakó barátockáim :-]
csak nem? és mi ez a korai kelés? állatokat etettél?
Üdv... néhány poénos angol kifejezés:
What can there;
Hole one a Wait say?;
One kate Le bumm;
All cut race;
Hot Sshow race;
Sun cow;
Kitchen get neck;
New see,one up road?;
One hut one kate catch came;
Hut are row Zoe saw;
Kate no mud touch cow one a bock ron tool;
Soul a new;
Tap ate a;
Tape at war you one a fun;
Minden sor, egy ujabb vicces angol mondat.. vagy talán magyar, csaka angolosan van leirva? ; ] erre nektrek kell rájonni, bár ahogy ismerlkek titeket, ennyi remek ember gyorsan megoldja :D
ilynekor persze senki sincs talpon a vidéken:)