Harimata "kedvenc" színésze :D
hehh:D:D igaz... na megyek.. még össze kell pakolni.. és ez a legalkalmasabb időpont erre, érzem:DD
Gúdnájt evribádi!
Okoskodó
A pszichológia az egyetlen üzletág, ahol az ügyfélnek sosem lehet igaza.
így utólag könnyű okosnak lenni:P
Ha egy másodperccel előbb ugrik el most lehet hogy nem a földben lenne kihűlve hanem egy fán üldögélne.
hát.. ez a baj azzal ha így megszelídülnek az eredetileg vad állatok.. nem menekülnek a veszély elől csak akkor mikor már késő:(
Most pont ez volt a baj hogy túl szelíd volt és a macska is túl közel jutott hozzá.
legalább nem lesz akkora a lemaradásom.
nállunk is van néhány ilyen rigó.. egy méterre megyek el mellette a zúgó fűnyíróval és arréb se megy..
Persze, persze, de ez már közel állt hozzám, olyan volt mintha a saját állatom lett volna :( Mindig itt énekelt a fenyőfán, reggel a gyepen vadászott gilisztákra, szelíd volt, közel merészkedett hozzánk, meg néha Kuki táljából evett :D :(
de végülis mindegy az az egy rigó nem? tudom hogy szép madár meg minden de akkor is..
Jó hír: MEGJAVUL T A FÉNYKÉPEZŐM!!!:DDDD
holnaptól egy hétig megint nem leszek.. valahogy ki kell bírnotok nélkülem..:P
:P nembaj... ha már egy választ kaptam, harcolok a tobbiért is... egyébként egy kérdés.. valaki értette az angol mondatos poénomat? :D pedig soakt lehet rajta nevetni.. én sokat nevettem rajta
De lehet. Nagyon csúnya volt a sebe. :(
oké..:DD
hát, ilyen gyorsan nem fertőződik el szerintem...
Eltemettem :P Amúgy sem adtam volna oda a macskáimnak, kitudja lehet hogy el volt fertőződve a sebe :S
:( de legalább egyszer friss húst esznek a macskáid:P:)