:-DD Nem, még nem látott, pedig szerintem nem ártana. Néha tényleg úgy érzem, hogy meg fogok őrűlni....
Ez olyasmi mint az egyik versben, ami valahogy így van: ,, A napnak hanyatlik tündöklő hintaja s nyitva várja a szép enyészet kapuja."
Néha igen, néha nem. Nem lehet általánosítani, de még nem adtam föl....
:-) Húha, orvos látott? :-DDD Bocsi.
OK, nincs közöm a művészetekhez, az mások asztala. :-)
:-D Ezt nem kell szószerint venni. Csak szép a kifejezés. Pont attól, hogy ellentéteket hozott össze. A fullasztó hőséget és a nyár gyönyörét. És ahogy kimondod csak úgy hömpölyög. A ledobbanban a d meg a dupla bb-ből kiömlik a fullasztó dupla ll-je, amit a gy és ny hangok fognak marokra a gyönyör szóban. Na. :-)
Akkor végülis te is optimista vagy?
Megint ez a képzavar. :-))) A fullasztó szót hogy lehet kellemes dologgal összekötni?! :-S Mindegy.
Hát, ide most nem dobban le a Nap fullasztó gyönyöre. :-( De majd nemsokára.... :-)
Mindenből van kiút. :-)))
Jaj, szegény! :-( Akkor hagyjuk.
Nálunk ma nagy hőség lesz, nálatok "hidegpont" lesz?
Ja, csak ennyi? Különben tényleg jobb hangulatban van mint máskor :) És ennek én is örülök.
Nem szoktam a beírások időpontját nézni, de a mostani visszaolvasásomkor éreztem ezt. Gondolom időeltolódás miatt ott a tegnapi nap volt ilyen. Csak vidámságot olvastam ki a soraiból, ahogy írt. Ennyi.
Nekem nem tűnt fel a különbség. Máskor is szokott jó kedve lenni. Veled mi a helyzet?
Észrevettétek Ződnek milyen jó kedve van? Nem győztem kapkodni a levegőt....:-DDDDD
Hurrrrrááááááááá!!!!!!!!!!
:-) Gondoltam, hogy téged az érdekel.
----
Psycho: Igen, beetettek rendesen. Nem is értem, hogy hihettük el nekik, amikor 4 napra nem tudnak helyesen jósolni... :) Előbb azt mondták, ma lesz a legmelegebb a héten. De jó! :S
----
Idézgető
Nem félek a repüléstől. A lezuhanástól félek.
(Repülési fóbiájáról szólva).
- Billy Bob Thornton
Milyen igaza van?! :)
Mindenesetre jól behülyítették az országot hogy nagyon hideg lesz meg eső ehhez képest ma 35-36 fok várható.
Múltkor úgy hallottam az egyik meteorológustól - akit kérdőre vontak a jóslat hamissága miatt-, hogy nyár elején megkérdezték az egyik kollégájukat, ő mikor menne nyaralni. Az említett időszakot jelölte meg. Nem tudom, hogy a többit az újságírók gondolták-e hozzá, de kinézem belőlük...