A férfiak nem álaltok Drágám;) :)
:S Igen, ilyesmiket én is hallottam. Az ám a szerelem, ha csak a milliomos pasik felelnek meg egy ilyen k-nak. Aki ezzel összeáll, az meg is érdemli. Csak az úthenger nem ment még végig/át rajta. ;)
Csak azt nem értem, hogy annál a képnél is amit beküldtem arról a szőke csajról a főoldalra (akinek szinte mindene kivolt) szinte minden pasi azt írta, hogy húú ez egy ribi, meg nem is jó nő, stb. De azért mind megfordulnátok utána az utcán, nemigaz? :) Gonolom Dunika és Annuska után is...
:D
Akkor az elején még időbe tellett támaszkodni a póznának a sarkon.
Kelemen Annában az az undorító hogy mindig mindent a pasijai vesznek neki. Egy riporter meg kérdezte hogy mi lenne ha egy szegény legénybe szeretne bele, és azt mondta hogy az nem történhet meg! :S
Heffner az a nyuszis lap tulajdonosa? Bocsi a tudatlanságomért, de nem tartozom az olvasó táborhoz... :S
Nem egyszerre csináltatta az összeset. Csak ahogy összesz... szóval ahogy sikerült összekeresnie a megfelelő szponzorokat. ;)
Az eszéért nem is fizetnének neki... :S
Igazi természetes szépség, nem? Még az anyja sem ismerné meg, ha nem látta volna 4-5 évig.
Tudtad ezt?
Heffner birodalmában az össz IQ 99%-át a flamingók adják.
:)
:)
"Én is lehetek olyan"
Ebben azért kételkedem egy kicsit.
"De ha végig sz**pja a zsűrit."
Ehhez se lenne sok kedved szerintem. :)
Lehetsz, de ne legyél. Az agyeltávolító műtét nagyon fájhat, egyéb eltávolításról már nem is beszélve... ;)