Szép hosszúságú kis novella :D Kellemes lehetett :S
Ne aggódj, majd én megtörölgetlek hogy ne legyél vizes ;)
Pedig megéri, hidd el!!
Van pár nagyon jó link!!
Legalább azokat nézd meg!:))
A fejem most is zúg az eső ütésétől. Gondoltam lassan megyek mert akkor annyira nem fáj, és kevesebb víz lesz rajtam. A következő körforgalom kb 2 km-re volt, elmentem és megfordultam. Már semmit sem láttam, a tompított fényszóróról átváltottam távolságira, mert a látási viszonyok nagyon romlottak.
Miközben káromkodtam az eső miatt:D Egy kamion kielőzött, és ekkor hullámfürdőben éreztem magam, akkora vizet dobott rám, bemutattam neki, ez legalább jól esett...Majd elengedtem a gázt, meghúztam újra és észrevettem, hogy kell 2-3 km mire reagál, gondoltam ez nem jó jel, tartottam a sebességet, majd teszteltem hogy még mindig rossz-e, ekkor nem reagált legalább 50-re lelassultam és szenvedtem a gázzal (közben előztek sorba, jött a víz) majd elindult és mondtam, nem engedem el, amíg be nem érek a városba. Belementem néhány kátyúba (szerintem akaratlanul is ment volna) hogy kifollyon a víz a motortérből. Ezután már jó volt, de beparáztam, és észrevettem, hogy lehagytam a vihart. Gyorsan besiettem a városba (megint ott volt egy rendőr, de egy busznak hála le kellett lassítanom) Majd letettem a motort és mentem haza, közben hülyének néztek, a ruhámból folyt a víz, de a fejem száraz, ráadásul süt a nap, miért vizes ez az ember?
(Megjegyzem nincs olyan porcikám (a hajamon kívül) ahol nem lennék vizes...Igen, még oda is befolyt, és nagyon hideg volt:D
Ahhhh....
mire ezt leírom már talán ide is ér a vihar...
Jó idő volt, gondoltam elmegyek mocizni, de ezúttal dzsekiben, mert már egy párszor szívtam az eső meg a szél miatt. Elindultam, és nagyon melegem volt.
Mentem egy pár kört a két város között, és mikor jöttem visszafelé egy zsaru jött szemből. Megjegyzem nem annyival mentem amennyivel kellett volna. Tükörbe néztem, és láttam a féklámpája fényét, és hogy benyomta az indexet, hogy megfordul. Be is paráztam, de szerencsére jött egy Sporttúra és egy gyorsasági motor, olyan 180-nal mehettek:D
Lekötötték a zsarukat, de féltem, hogy a városba már beszólt, hogy várjanak meg engem valahol...
Aztán nem lett semmi, gondoltam megyek még egy kört.
Odafele láttam 3 csodálatos villámot, pont előttem, tőlem párszáz méterre, majd valami nekiment a vállamnak, láttam egy muslica van rajta, mondtam jó nagyot ütött...Aztán megint, és megint...Rájöttem, ez eső...100 méter után már nem láttam semmit, a kezem még most is zsibbad annyira hideg és vörös az ütésektől (megjegyeztem kell egy kesztyű) Örültem, mert dzseki volt rajtam, eléggé vízállónak tűnt, és farmer nadrág. (Folyt, ha érdekel)
jóvan... öt és fél oldal...:S nem fogom elolvasni...
sziasztok! miről maradtam le?
Képzeld, mi sem enyelgünk :P csak msn-en, de az nem ide tartozik :P :) meg az nem is enyelgés, csak romantika 8)
Igaza van. Nem enyelgünk. Mint mások. ;) :P
Mit is mondott régen Harimata? Hogy te meg ő nem vagytok olyanok mint puncstorta meg dödi. Aha, nem is :P :)
Én nem is kértem :P Illetve kértem, de nem tőled :D
Szia! Jó munkát! Ne felejtkezz el rólunk! ;)
Én kérem. :)
Ő nem mindenkinek küldött :P