yo, a motorozás az veszélye..de ha ráülsz a motorra és már emgtettél 100km-t sztem te se figyelnél az iesmire :)
Aki motorra ül annak sajnos azt is vállalnia kell hogy veszélyes...:((
Én mindig lehúzódok, ha autó előz. Elsősorban azért mert azthiszik elférünk egy sávban. Olyan autósok kellenének, mint te:D
Illetve eddig lehúzódtam...egy darabig nem fogok...
mert mi történt?? hééj, lemaradtam!:(
De nekem meg te vagy pótolhatatlan és nagyon-nagyon értékes, ezért is örülök hogy nem lett komolyabb bajod.
De szerintem egy kórházi kezelés nem ártana, bár nem tudom a sebeid állapotát.
amúgy.. én inkább a motorosokkal érzek 1ütt..:P
Elhiszem hogy sajnálod a motort, de te meg elhiszed hogy ha bajod lenne akkor te vagy az aki pótolhatatlan és nem a motor?
Neked lehet, de nekem nem. A legjobb gatyámba, dzsekimbe mentem. a moto meg nem 10 Ft volt...Ez van, van aki csak szívhat az életben...
Már mondtam, nincs Isten, ha lenne nem szopatna mindennel...ha meg van, akkor meg egy ****...Sajnálom, dühös vagyok...
És mi az, hogy nem áll meg az autós, amikor ott van nála az elsősegély???:(((( ;(((((((
Azokból lehet újat venni. De belőled nem. :(
Hogy mondhatsz ilyet?? A tested nem érdekel csak a motor?? Szarni a motorra, az a lényeg hogy te jól legyél.
Lehet, hogy ott kéne lennem, Nagyon ég mindenem, ahol még van bőr, hús, ott holnapra nagyon lila lesz...
Mindenesetre elég rock-punk ruháim lettek...Ha kimosom belőle a vért, még jó lehet:) :((((
A testem nem érdekel, a motor, és a ruháim:((((((
Rooze: Aposztrófot ne írjál! Ha írsz, nem jelenik meg az üzeneted.
Hát igen, annak én is örülök hogy nem hagyott minket kétségek közt hogy hol van... azért tényleg nagyon örülök hogy szólt.
Ez még önmagában nem baj. :) Szia neked is.
fairy: Jó, akkor regenerálódjon minél hamarabb a motoros huszár, ftcsrac!
Sokszor a motorosok is hibásak, mert a tükrök között mennek eszetlenül. De az autósokban kell lenni annyi értelemnek, hogy vigyáznak rájuk, amennyire lehet. Nagyon sérülékenyek. Én amikor látom, hogy meg akarnak előzni (mocisok), mindig lehúzódok kicsit a sávomban, hogy ne legyen baj. Menjen csak!
Nem temetem el... de azé a tiszteletére hogy még igyis irt ide...
Hééé! Ne temesd már el! Megemlékezést a halottaknak szoktak... ő meg hamarosan szépen meggyógyul :)