Ott nem mernek átmenni a gyalogos előtt.--ott 6almunk van! >:)
Az emberek szó elől kihagytál egy jelzőt.
Tényleg nem csak ők. Még a sötétített üvegű autósok és a terepjárósok is. :) Meg néhány egyéb autós.
Itt nincs olyan bünti, mint kicsit nyugatabbra. Ott nem mernek átmenni a gyalogos előtt.
juvva, az embereket szét lehet verni, dejja cíp kocsikat ne :))
az a kedvencem, amikor zuhogó esőben ahelyett, h lassítanának a gyalogos mellé érve, inkább még rátaposnak a gázra
mintha valami kibaszott videójáték volna: ki tudja nagyobb szökőárral beborogatni a gyalogost? akijé a legnagyobb, az kapja a legtöbb pontot
hehe
naja, azokat szét lehet verni...csak a kocsit hagyjék épségben 8L
:) Nem mindegyikkel van bajom. Általában csak azzal, amelyiket éppen látom. :S De képzeld, ma láttam egy olyat, aki nem előzött meg lakott területen belül. Van normális, csak nagyon kevés. De a kigyúrt kopaszok között nincs.
Szerencsére kivételek is vannak. Csak sajnos nem sokan.
Szerintem ő csak az unintelligens bmw-sekről beszélt.
á, nem csak a bmw-sek köcsögök, jóformán mindenki szarik nagy ívben a gyalogosokra, akinek kocsi van a segge alatt
nana, a bmv-seket tess. csak békén hagyni :P
:D vagy... piszollyal viszaintegetni mnidenkinek, aki bweszol :D
Az jóleső érzés lenne. :) Viszont akkor te lennél a vandál. :S Mindig mást véd a jog.
Pedig olyan jóleső érzés lenne egy kicsit megcsapkodni a fa testápolóval a nyakragyúrt-kopasz-köcsög-bmw-seket.
Nem mehetnék. De olykor jobb is. :S :)
Oldalukba? Igen, az jó lenne. De előttem kiszállítanám a kocsiból, és úgy kapna oldalast. De nem husit. ;)
én még csak gyalogos vagyok, de nekem is jópárszor eszembe jut, h baseball-ütővel kéne mászkáálni, és egy-két szélvédőt betörni, olyanokét, akik szemétkednek a gyalogosokkal