Én válaszoltam rá mindig :(
Marci azt írta hogy le kell lőni a kutyákat, pedig azok mások magántulajdonai, és ezen kezdtünk el vitatkozni.
Szia!:(
nincs érved.... ha lenne akkor elmondanád.... ismerlek
tegnap este arról beszéltünk gradUval meg veled hogy le kéne lőni az a kutyát amelyik kidugja a pofáját és ugy ugat...:S
Nincs neked igazad, és érvem is van, csak már belefáradtam...
látod, te is nőből vagy ugyanúgy mint virág.. ha nem tetszik valami és elfogy az érved nem azt mondod hogy neked van igazad hanem falhúzod az orrod és elhúzol... ennyi gerinc nincs benned ezt azért sajnálom..
Mindegy, megyek. Sziasztok!
Csak egy kérdést tettem fel (kb 5-ször) Mindegy, majd megkeresem valamikor.
én mit művelek? te szemteleneztél le azért mert elmondtam a véleményed.. érdekes én nem szóltam semmit azon az estén amikor megjött Linki és veszekedtél vele.. pedig tudtam volna.. csak egy idő után betelik a pohár...
Amit a linkek alatt műveltél... meg... ez egy hosszú folyamat volt.
figyelj.. nem akartam vezsekedést szíttani... de azon az estén mikor Virág elment ... akkor én utána jöttem miután már nem volt itt... és te javítottad ki azt az egyenlőrés dolgot.... de magyarázzátok el nekem hogy mi vol,t akkor valójában..
Nálunk se.. sőt.. engem az msn-se mer ledobni... EGYKÉNT SZIJJASZTOK!!!
Én tudom mit írtam, azt hogy én is itt hagyom a fórumot mert már nem bírom elviselni amit művelsz.
Azt írta, hogy Vigrág elment azért mert írtál valamit, és ő is elmegy, mert valamit írtál.
Valam ilyesmi.
Na jó, Marci elérte nálam azt amit Virágnál olvasd már el ezt mégegyszer.. hátha felfogod mit írtál
Végre elmondaná valaki mi van a kutyákkal meg a kerítéssel?
De ezek jól voltak nevelve:)
akkor mi következik ebből? hogy azt a kutyát nem akarnám lelőni
Nem ftcsrac volt. Én beszéltem Virággal erről sokat.