a morzsás vicc nagyonnagyon..:D
oké.. és Psycho ittvan még valyon? kiváncsi vok a válaszára
őő.. van vagy 5-6 kinn a garázsban..:Dmekkora gödör kell?:P:D
Psyco.. te még mindig nembirod a képem? :(
Na látod? Így mindjárt más: vannak felelőtlen gazdik
Egy ilyen mondat sokkal kulturáltabb mint hogy le kell lőni azt is...
Na jó, hozom a csatabárdot, te meg hozz egy ásót :)
igazad van, csak felhúztam magam.. de az evés megnyugtat..:D olyan mint egy hobbi:d
hát.. de vannak ilyen felelőtlen gazdik..:S akkor sem értem hogy miért akarja védeni az utcát... amugy bocsi hogyha valamivel megbánittala csaka düh sok mindent kihoz belőlem..:D mondjuk amikor szilvát eszek mindig jókedvem van..=) és most azt eszek..=)
Ha a kerítés megszűnik az nem a kutya hibája, hanem a gazdié, aki gondatlanul építette meg, vagy nem mérte fel kutyája erejét. Egy felelős kutyatartó embernél nem "szűnik meg" a kerítés... nekünk még egyetlen egy nagy testű kutya sem volt kerten kívül önszántából.
Szarok bele!!! kérjetek bocsit egymástol! most! ne legyetek négyévesek.. kutya van veszélyes, kuty a van veszélyteklenm.. pontm nit emberből, nevelés kérdése:P
psícho mindenen összetud...:S
hát szerinted mi lenne ha ott megszűnne a kerítés? mert lehet rá esély.. lásd éhes c film.. mondjuk már leszedtés de... akkoris...:D
Az életveszélyes ha a kutya ugat meg kidugja a pofáját? Szerintem nem, de ez meddő vita, különbözik a véleményünk és itt egyik félnek sem lesz igaza.
Ennyi, és én tényleg be is fejeztem.
Szarok rá! kérjetek bocsit egymástol és béküljetek ki! nehoygy má ezen vesszetek igy ösze!
ő kezdett el.. én meg nem hagyom annyiban.
Áhhh! Psycho!Marci! nehogy már ennyit veszekedjetek!!! Béküljetek ki!xP
figyelj.. ha az életemre akarnak törni... te mit csinálnál? merthogy itt erről van szó.. még mindig nem érted? nem állatkínzó vagyok hanem csak szeretem ha biztonságab élhetnek az emberek...