Azt írja magáról, hogy nem egy cicababa... :DDD
Sajnos a kép az új oldalán sem látszik.
Nem írjuk be a vendégkönyvbe, hogy Pfújjj macska? :DD
Igen, ez a dicső múlt. ;) De majd kiderül, mennyit romlott.
én rengeteget olvastam/ok... leginkább autósújságot.. kb 3mat 4et az elsőtől az uccso betűig egy hónapban... linkitől meg nem tanulok el semmit!!!XD
:D Téged edzésben tartanak Linkiék. ;) Az első szó is elég kiolvashatatlan volt szerintem.
Harimata: Igen, az olvasás az hasznos. De az is, ha az ember nem rontja szánt szándékkal az írástudását. (chat nyelv igénytelensége) Nekem a nyelvtanórák is hasznosak voltak. :)
a helyesírásommal nincs probléma... 2 a4es oldalon volt 1-2 szókötési hibám.. amit ugye a külalakhoz kéne venni....
Marcikám! eggyet, mcska, reglámról, lessz, szügségem... mindezt az elmúlt pár perc alatt... :P
honnan tudod hogy övé az oldal?
Ha nem akarsz jogi és közgazdasági pályára menni, akkor nem.
De a nyelvtan az fontos lenne. ;)
én se sokat..
a Rájfájzen bank egyik reklámjáról..nem lényeg
áá.. simán ment az olvasása...:D az utolsó szón el kellett gondolkoznom fél másodpercet..:D
Biztos egy jó nagyot.
Cicamata: Néztem én is azt az oldalt. Észlény a kiscsaj, és 95-ös évjárat. Egy meglepő van csak: kedvenc állata nem a macska. :)
:DD Jaj Te! Még a végén Te is így fogsz írni.
Egyébként a helyesírás fejlesztésére egyetlen jó mód van, a sok olvasás. Az okosok szerint így rögzül az agyba a leírt szó helyes képe. De ha egymás szövegeit olvassák a legtöbbet, akkor tuti megbuknak nyelvtanból... :S:)
ezaz... ezért a törit... azt csak a tanár kedvéért tanulom.. arra úgyse lessz szügségem.
milyen reglámról van szó? a vb döntő óta nem néztem tévét.
a mcska körtére vadászik? XD
mi a baj azokkal akik a városban vannak?