számítástechnika tanár ezt akartam írni..:D lehet hogy azt hinné... de akkor vinnék neki egy-két naplózott beszélgetést a linkivel történt párbeszédekből...:-)
a kis pisis modelleket a pedók szeretik :DDD :(
nem szereti a kéket? mibaja vele?
úristen... de legalább elvan.. az öled helyett nem találsz neki jobb helyet?(padló, ágy)
"Hy mindenkinek!Először is...én egy nagyon vicces ,de makacs csaj vok! Melletttem senki sem unatkozik! És gyakran hülyének tartanak, de engem ez nem érdekel....az a lényeg ,hogy jól érezzem magamat!Nem vok egy cicababa,se egy rocker, inkább egy nagyon jó barát!"
A plázaribi mintapéldánya. Egészen hasonló ars poeticája lehet az összesnek.
A "Számeekk" tanár? Azt hinné, hogy valami kód... :P :DD
Azt írja, hogy nem pasizik. Lehet, hogy azért? :D
Persze, mi másra?? :P
Felmászik és addig pofozza a körtéket amíg le nem esnek... Mirr-Murr meg úgy fekszik az ölemben hogy alig tudok tőle gépelni...
De ez egy ilyen nap.
Nemazért, de az az oldal is egy vicclap... :DDD
PL:
"Én képeim" és "kedvenc én készítette fotóim"
"Nem szeretem: hagyni magam,macskák,kis pisis modellek, kivételezett diákok,barna,fehér,zöld,kék,ananászlé,paprikáskrumpli,lecsó
Ennyi rólam!Ha barátkozni szeretnél velem(nem pasizok!!!!!!),akkor írj email-t vagy írj az "ide csak nekem írj" című menüpontba!!!"
XD de ahogy átőleli.. szerelmes belé..XD
az a szerencsém hogy nyelvtanon kézzel kell írni...:-)
Számeekk meg csak 9.ben volt.. nem tudom mit szólna atanár ha ilyen irással gépelnék le neki egy oldalt..XD
régebben belinkelte valahová..én léttam a képét,de ne aggódjatok nem vesztettetek semmit :D
Zöld Baby ettől rosszul lesz. :S Igaza is van. :)
Szerintem máris átvetted. Régebben egy-egy betűt írtál el (cska) de mostmár nagyon olvashatatlan vagy néha. :)
XDDD nagyon kemény lenne mit reagálna...
A legújabb macskás kép alatt láttam. :)