Nem trancsírozta nagyon szét a fejüket a fogó? :)
:) Ez így van mindenhol. Csak más formában. :)
Nekem is sokféle rágcsálóm volt már. Dzsungáriai törpehörcsög, afrikai táncolóegér (az egy génhibás, túltenyésztett állat:S) van 5 (mindjárt 6) malacom, nyuszi(k), meg régen voltak háziegereim is, amiket én fogtam :D
Nagyjából ismerem a történetét a 42-es számnak. Elég nagy kreténség. :)
nagyon szeretem az ilyen kis pockokat, bár igazából csak a degum megléte óta tudom, h ezeknek az apróságoknak is van egyéniségük és tudatuk
jujj, mindig a hierarchia alján levők szívnak...
Én mindig. :)
Nice 2 meet u. Just go on! :)
Azt a filmet a suliban néztük, az aulában. Mindenki megijedt mikor rálépett az az ember az egérre, és mindenki izgatottan várta hogy feléled-e :D senkit nem zavart hogy közben becsengettek, néztük hogy mi lesz Csengettyű úrral :)
na mindegy, a 42-s dolgot nem lehet elmesélni, inkább el kell olvasni a könyvet,
a könyv egyébként letehetetlen, zseniális és nagyon-nagyon vicces, mindenkinek szívből ajánlom!
jaj, a találkoztam már dolgot akkor is mondhatjuk, ha csak a fórumon találkoztunk valakivel
te ma szőrszálhasogatsz
Hi, gradU, nice to meet you, let me introduce myself...
Igen, az egyik kedvenc filmem: a Halálsoron
abban hívták így az angyal egerét
Aha :) pedig nem egyszerű. De még mindig rövidebb mint a Monty Python-os név, amit a múltkor bemásoltam:)
:) Na, fejlődök. :) Már egy pár szó stimmelt.
Velem sem találkoztál egyébként. Nem olvastam a könyvet, de ezt éppen hallottam.
Csengettyű úr? :) egy börtönös filmben (mi is a címe?) az egér volt Csengettyű úr :)
Akkor csak eltaláltam utolsó elkeseredésemben. Majdnem megbuktam a hülyeség-teszteden...
"A világ értelme az a szám, nem?" Ezt írtam.
Lord III. Kukus báró-Menyesz-gróf Mákony Horatius ispán :D
nekem egy degum van, Csengettyű Úr
volt egy felesége is, de sajos elvesztettük (cukorbeteg lett) :(