Érdekes :) Az az anyukám neve volt.
Honnan gondoltad?
pszichológiai értelemben nem számít
a születési sorrend egyébként iszonyatosan meghatározó, kihat az illető személyiségére, fejlődésére, de még a sorsára is!!!
Népes családotok van. :) Furcsa lehet az a nagy korkülönbség köztetek...
Ez a megállapítás... hát... elég hülyeségnek hangzik. Egy pár évvel idősebb tesó is számít. Legalábbis szerintem.
Menyeszke a kutyám beceneve, de gradU Menyétkének írta egyszer :D azóta úgy maradt rajtam..
Tényleg így szólítsalak? Azt hittem, az a név valamelyik állatkádra utal
Nem tudom.
Igazából négy nővérem van, de a legidősebb és köztem kb. 25 év korkülönbség van, a legfiatalabb és köztem pedig 7 év,
és nemrég olvastam egy pszichókönyvet, ami szerint minden gyerek egykének számít, akinek a sorban mellette álló tesója 4 évnél fiatalabb/idősebb nála.
Inkább Menyétke. Az aranyosabb. Amúgy megtippelném a neved, szabad? :D
Ja, bocs, akkor nekem itt valami csúnyán kimaradt :)
Hogy hívjalak?
Igen, Psycho tényleg egyke :)
De kérlek, ne hívj Psychonak.
Volt törpehörim, de alapjában véve minden höri dacos kis állat. Egymással is harcolnak, még a különböző nemek is csak párzási időben tűrik meg egymást. De abból is kilehet fogni jót, nekem nagyon aranyos hörim volt :)
Van, kettő is. Stimmel, hogy neked egy tesód van?
neked van tesód?
Psycho tényleg egyke?
nekem egy sor hörim volt egyszer egy törpehöri is, na olyat ne vegyél, tiszta idegbeteg, annyira pici, h örökké csak pockoztam volna, viszont soha nem engedett magáhoznyúlni, sosem szokott kézhez, inkább addig dacoskodott, míg szimplán éhenhalt (pedig volt benn nála kaja)
:) nekem ezt tetszik még: szervezzünk anarchiát! :)
Láttam már ennél jobban szervezett pánikot.
:)))
Ez van :) hoppá, lehet hogy kiderül hogy nem ok nélkül ragadt rám régen a Cica Fanni név? :P :D egérfogás... na mindegy, szerintem aranyosak voltak :)
Látom, te tesók helyett állatokat tartasz. :D