hát.. nem csodálom hogy nem eszeik meg az egeret.. és még kürtére is vadásznak de azt se eszik meg...:D
Meg a cickánnyal, sőt nekünk előtte egy csomó gyík volt a kertben, de a macskák megölték mindet. Kiirtották őket :( mindig idehozták azokat a szép kékfejű meg mindenféle gyíkokat döglötten. De az egér, pocok és patkány más, azokat mindig meg is ették, a többit nem.
a vakondokkal is ezt szokták csiinálni
Nagyon is. Az ösztönt nem tudod kinevelni belőle. Volt rá példa hogy a Negro megölt egy egeret, de nem ette meg, mert úgy telezabálta magát előtte. :)
Mondom hogy félvadállat, a viselkedése alapján. Utána nézhetsz.
Nagyon régen volt macskánk. Nem tudom, mennyire jár el vadászni egy házban tartott, elkényeztetett és a gazdi által jól táplált macsek.
Értem.
b13 egy hülye. Akik meg minden képnél gyalázzák, azok sem sokkal különbbek.
Az hogy valami vadállatnak van titulálva az nem a vadságtól függ. A kutya egy domesztikált állat, hiszen nem vadászik rendszeresen, nem jár el otthonról, nincsenek territoriális szokásai, nem él társadalomban, stb. stb...
Félreértesz. Én a giccsparádét, meg az ömlengést utálom. Jajj de cukiiiiiii! Közben meg az egy olyan állat ami csak érdekből van az emberrel és behízelgi magát a kaja miatt. Ettől függetlenül lehet szeretni, de ez a sok nyál nekem már túl sok volt :S B13 ellenlábasai a legkiborítóbbak. Mert nekik tényleg csak az ari, cuki, meg édi szerepel a szókincsükben.
Nem leszek B13 mert nem utálom a macskákat.
Érted már mi bajom?
Te gyerek! :P Kezdő állatkínzó vagy. Jobb is, hogy nem tartotok állatokat...
Nekem nem tűnik vadabbnak, mint egy kutya. Más a jellemük, a kutya sokkal ragaszkodóbb, de a macskák is aranyosak tudnak lenni. És a maguk módján szeretik a gazdit.
Értem.
A kismacskás képeket el tudom nézegetni egy ideig. Azok nagyon édes kis szőrcsomók.
Nem kell kiborulni a cicáktól. Még a végén tényleg b13-má válsz.
Nem is. És tartom is a véleményem, a macska olyan. Attól még lehet szeretni, de enyhe túlzás ez a felhajtás. Nem tartják szemelőtt hogy ez félvadállat.
neeem.. megfogtama anyakánál ott bőrét és a hátdó lábain ugráltattam..:D
"Én nagyon szeretem az állatokat, megvédem a macskákat is ha kell, de mióta kiismertem nem szeretem őket :S kétszínű, álszent, behízelgő sunyi szinte mind."
Ebből azt hiszem, nem lehet más kiolvasni.
Őszintén szólva nem sok bajom van a cicákkal, de ettől a cica-macska megkülönböztetéstől, meg édibédi, jajj de cukiktól (amit az uncsi képek alatt is művelnek) végem van :S a macskákkal semmi bajom, csak ezzel a nagy felhajtással ami körülöttük megy. A macska nem szereti úgy az embert (hisz félig vadállat a kutyával ellentétben), hogy így kelljen viselkedni... oké, szeressük őket, na de ez...:S hányinger ez az ömlengés amit a képaláírók általában művelnek, mondhatni giccs.
Az olyan festményektől is kiborulok ahol cica van, gyümölcskosár, csipketerítő meg gombolyag :S giccses.