Szia! hogy vagy?
ez annyira vicces helyzet..:DDD
a tvnek vagy 50 hz vagy 100 hz... mostanában szokták hirdetni a tulajdonságok között hgy 100 hz txt 72 cm stb...
Sziasztok!
Én sem tudtam mindent visszaolvasni, csak a távozásom utáni néhányat.
Marci! Tényleg van két unokaöcsém (a nővéreim fiai), akik idősebbek nálam, gyerekkorunkban ciki volt, amikor úgy voltak kénytelenek bemutatni az ismerőseiknek, h "ez a kiscsaj itt a nagynéném" :)
Titokzatos Mr. R! Az a 60 Hz, akkor is kevés. Ilyen alacsony frissítési frekije szerintem a tévének van. Hallottad már gyerekkorodban, h "édes kisfiam, ne ülj olyan közel a tévéhez, mert megvakulsz!" ? :) Remélem, még nincs szódásszifon szemüveged.
már megint eszel..:D dehogy.. én nem voltam/vagyok/leszek állatkínzó..:D ja és mindenki magából indul ki...:P te így kezdted volna a kengurukészítést...:D
Meg, hogy mit csináltál a cicával:( :)
Amikor olvastam, hogy kengurut aakrtál belőle csinálni, félrenyeltem a kaját, mert azthittem, hogy erszényt csináltál neki.
Az:)
Éppen azt olvastam hogyan gyilkolta le a cicát a kutya:)
Belefulladt az olvasásba..most is olvas:((
De az öregasszony csibéi átmentek magánterületre. Olyan ez mint mikor régen a szomszéd bácsi cicája átjött, az argentindog meg pont el volt engedve a kertben, tehát nem a kennelben volt...:S nos, asszem nem kell mondanom mi történ a cicával. De az öreg értelmes volt, látta hogy nem a mi hibánk, a kutya a saját portánkon volt, nem történt semmi szabálytalan. A kutya meg úgy játszott a macskával mint macska az egérrel. Elkapta, elengedte, megvárta míg elszalad, aztán utána, földhöz csapta meg ilyenek :S :( én még kicsi voltam, nem fogtam fel mi történik. Apám meg nem tudta tőle elvenni, későn érkezett, a macskának gól volt...
na megyek.. jó éjt! szép álmokat! szióó mindenkinek.. fairy ha kérsz akkor pussz;)
csak nem nagyon tudtam idefigyelni mikor 4 emberrel beszéltem.. de nam csak úgyeggyesével hanem közösben..:D
aha.. jó étvágyat nekik.. én akkor, is a kiscsibére szavaznék..:D vagy öregasszonyra..:D
Az egeret megeszik. Meg a patkányt és a pockot. Meg a madarakat.
Csak a vakondot, cickányt, gyíkot, stb. nem eszik meg.
Egy ismerősünknek volt tigrise, ezt talán már mondtam. Na az volt igazán a cica :D ki akarta volna megsimizni? ;) Én simogattam mikor kölyök volt :) Amúgy a nagymacskákat jobban szeretem mint a házimacskákat, sőt azokat imádom is :)