Ezt nem is tudtam:S Biztos csak véletlen;)
Éppen Túró......rudit eszek:)
Elvitte a cica az ájszt:)
:DD De sajnálom őket! :P :) Meg is őrülnének, ha nem tudnának olyan fényűző életet élni.
Az is érdekes, és véletlenül sem érdekházasság, hogy mariah carey mindig a kiadók vezetőihez megy hozzá. (ha másik énekesnő teszi ezt, akkor bocs, tévedtem :)
"Uhhh, de durva..Annyit..."
Szegény lánytestvére!!!!!!!!
Idézgető
Az anyám olyan volt nekem, mint egy lánytestvér - csak nem szexeltünk annyit.
- Emo Philips
Uhhh, de durva..Annyit...
A Metallica dobosának egy hónapig várnia kellett hogy megtudja venni az aranyberakásos bárpultot a medencéje mellé :D Britney-nek meg lekellett cserélnie a repülőjét egy olyanra amiben még távirányító sincs az 5.1-es rendszerhez :DD
Tudtad ezt?
A denevérek repülés közben, a levegőben párzanak.
Ebben a mai rohanó világban már semmire sincs elég idő:)
(a munkára mindig van) (kivétel, ha az neked kedvez)
:DD De gonosz!! :) Megköszönted neki? ;)
Igen, egy magas ember előtted az pech. :S
"Hé, öreg, húzd már le lécci azt a nyakragyúrt kopasz fejedet, mielőtt a martenssel lerúgom!"
:D
Azért keresnek ők eleget, nem kell őket félteni.
Mint a South parkban, amikor le akartak tölteni egy számot:DD
Meg mutatták, hogy melyik sztárnak miket kell nélkülöznie a másolt CD-k és netes letöltés miatt:D
Na, ja. De ők ezt nem tudták akkor... Valahogy úgy rémlett nekem is, hogy a "gizda" krokodil az alligátor.
Ha egy filmet nem tudok megszerezni és érdekel, megnézem a moziban...Én itthon szeretek egyedül filmet nézni, de egy moziba nem tudnék bemenni egyedül...Mozizni is szeretek, meg itthon DVD-zni.
Zavar, ha csörög a zacskó a moziban, vagy elém ül a 3 méteres skinhead állat, vagy a mögöttem ülő elmondja a sztorit...
Bár az jó dolog...bevallom egy ideig azzal szórakoztam, hogy bementem egy moziba (már láttam a filmet, vagy sokat tudok róla) és halkan kijelentem, hogy most mi jön:D
Ez csúnya dolog, le is szoktam róla...Egy skinhead állat segített benne, aki a barátnőjének akart gizdáskodni.
A mozik és filmkészítők nagy "örömére". ;) Kis bevételkiesés...
Kb. annyira szerethetik a másolt dvd-ket, mint a kiadók az mp3 formátumot. Szerencsére okos emberek kitalálták, és jól el is terjedt. :) Jó is ez így. A fene nem venné meg 6-8e Ft-ért a cd-ket, amiken ráadásul legfeljebb 1-2 jó szám van.
Ezt a kiadóknak. Í.J. :P :D
Tudtad ezt?
Angol felfedezők tévedésből neveztek el egy folyót Észak-Ausztráliában Alligátor-folyónak. A folyóban ugyanis nem alligátorok, hanem krokodilok élnek.
Pedig nem nehéz megkülöböztetni őket, az alligátoroknak vékony, hegyes szájuk/orruk van, a krokiknak meg széles és gömbölyűbb az eleje.
Állati. :) De a szoknya szerintem hülyén néz ki.
Még annyit a mozis témához, hogy ha nem tetszik egy film, akkor stop, és beteszek egy másik lemezt. A moziban nem mindenki díjazná ezt. Meg azt sem, ha felállnék és kimennék. :)
Nem szeretem én sem. De mióta elterjedt a DVD, meg a netről minden filmet le lehet szedni, azóta abszolút eszembe sem jut hogy elmenjek.
Igen. Ezek mind előnyök. De úgy nincs meg az öröm, hogy egy moziban van az ember. De ezek szerint nem csak nekem nem hiányzik az az "öröm". :) Aki szereti, annak jó.
Ja, meg egy csomóan pofáznak a film közben, az nagyon zavaró. Meg itthon kényelmesebben el lehet helyezkedni, ott meg csak ülni a székekben.
:) Igen, ezt már nem is írtam le. De így van.
Nekem nem hiányzik a mozifíling. A zacskózörgetés, seregnyi ember, és egyebek.
Meg az otthoni filmnézés előnye még a pause gomb :)
:)) Örülök hogy tetszik :)
Kicsit félénk még, meg kell szoknia az új környezetet. De kitettem őt is az udvarra, a többiekhez. Csináltam neki kint külön helyet.