Tudtad ezt?
Míg azt mindenki tudja, hogy Leonardo da Vinci festő, építész és mérnök volt, azt már kevesebben, hogy ő fedezte fel azt, hogy a fák gyűrűi összefüggésben vannak a növény korával, illetve hogy a gyűrűk vastagsága utal az adott év csapadékosságára.
elvagyok...
Amikor én ittvagyok sosincs itt senki.Mikor nem vagyok itt legalább 7-en vagytok.
Gyertek ide!!! :)
fairy, itt az itteni szeptemberi moziműsor.
sziasztok, itt vagyok....:)
Igazából nekem folyékony N2O kéne.
Tehát egy egyszerű habpatronban is van kellő mennyiségű NOS?
Ezek nem tetszenek, kihagyom:D
,,Nem ajánlatos egyedül csinálni, mert ha elveszted az eszméletedet, és a zacskó az arcodra tapad, könnyen megfulladhatsz."
,,
Soha ne állva csináld; az elesés rossz dolog. Soha ne rögzítsd a zacskót vagy a maszkot az arcodra; könnyen ottfelejtődhet."
És a legrosszabb...
,,Soha ne vedd a szádba a patront; csúnyán odafagyhatsz. Ne a gáz nyomása által kerüljön a tüdődbe; ha kifeszíti a tüdőt, abból nagy gáz lehet...!"
Március 9? Az a névnapom :))
Tudtad ezt?
Március 9-e az Igaz, de Használhatatlan Tények Napja.
Egy pár dolgot szülhetett az a nap ami felkerült a Vicclapra...(Okoskodó stb) :)
Köszi! Remélem itt találok valamit amin elindulhatnék.
Okoskodó
Az erkölcsösség nem más, mint az alkalom hiánya.
Ezt vajon erkölcsös ember mondta? :)
Minek kéne? Hát, írd le egy papírra, mi lehet az. ;))
Itt van olyan, hogy manufacture.
Huhh az meg minek neked?:O
A neten sajnos nem találok semmit sem a N2O-ról:(
:) Ő ilyen túró ice kedvelő... :)
N2O: "dinitrogén-oxid előállítása" Ezt írd a google-be! Van pár találat. :) Nem tudod, hogy lehet dihidrogén-monoxidot készíteni?
kellenek azok a boldogsághormonok:)
Ha igen..tegnap nem volt net délután meg este, és akartam valami kérdezni.
Nem tudjátok, hogy lehet előállítani dinitrogén-oxidot egyszerű háztartási vagy bárhonnan beszerezhető cuccokból?
Kéjgáz, NOS mindegy.
Nyami :D küldjél belőle ide is :))
Most Milkát eszegetek:PP
De nem a gradUét. Ez mogyis.