Én is optimista vagyok :)
ftcsrac azt mondta nekem az előbb hogy én vagyok az ő kis optimistája :)
Lehet, hogy már csak az én agyam nem forog... de későre jár és én bizony nem bírom ki alvás nélkül egy napig sem. :)
Jó éjszakát Fórumlakók! Aloha mindenkinek. :)
én meg örök optimista, aki mindenben jó jelet lát :)
és mindenkiben a jót látja meg először
vegyünk egy példát, remélem, nem lesz bántó: elestél a motorral, tudom, h sok pénz megjavítani, de kiderült egy-két jó dolog is általa (mennyien szeretnek/aggódnak érted, mennyire stramm vagy, és nem utolsó sorban: van még jópár éved hátra, hiszen ez egy jó alkalom lett volna az égieknek, h kivonjanak a forgalomból, már ha azt akarnák)
látod? :) én így gondolkodom
Nem forgattam ki. Így értelmeztem. Azt hiszem, nem értelek téged sokszor... Amit írtál, teljesen ironikusnak tűnt. Mindegy.
Akkor köszi. :)
Azzal, hogy azt írod, hogy nem hiszed, hogy félreismerted, most megerősíted azt amit korábban írtál róla... :S
Mindegy, én nem akarok a vitátokba beleszállni, de továbbra is állítom, hogy félreismerted őt. Bocsi. :)
jé! ebből ezt meg hogy vontad le??
az ember itt bókol neked (látatlanul :) ), te meg kiforgatod, h rosszul érezhesd magad?
:)
Egy párszor már kérte, hogy ne hívd így.
nem, nem én voltam az alany, én csak odatévedtem :)
nem hiszem, h félreismertem, nem gondolom most sem, h megbántott volna valakit :)
Szerintem nem vagy az, ha ez számít.
Nem haragszom, nekem mindig rossz a kedvem.
Végleges és örök pesszimista vagyok, a pesszimisták pesszimistája:)
Ne menj miattam!
Biztos én voltam. Nem tudom.
Mert embertelen és bunkó vagyok? Ezt sem mondták még. De azért jó tudni. :)
Erre sikerült rájönnöm. :)
Erre emlékszem, azzal a szöveggel épp védeni akart Téged szerintem, meg megmagyarázni azt, hogy nem vagyunk ám mi olyan gonoszak, hogy rögtön letámadjuk az ide tévedőket, mégha néha úgy is tűnik. :)
gradU sosem bántott még senkit sem itt, félreismerted szerintem.
szia, jó éjt!
pussz..
álmodj szépeket!