Ugyanez...
Mióta megy ez az egész csak a Zone Reality-n kívül mást nem is nézek. (Kiv néhány meccs)
Újság, Rádió, TV- Politika, és melyik sztár mikor volt WC-n...
Kijutós. De inkább bentragadós... segítség nélkül nekem sem ment. :S :)
Honfoglaló? Újra kellett regisztrálni a neveket nemrég. Régen nem játszottam én sem vele. :(
Nem az zavar, hanem az, hogy se a tv-ben, se az utcán, se az újságokban, se a neten... sehol nincs tőlük nyugta az embernek. Naponta tele van a postaláda is szeméttel. Ráadásul semmire sem jó papírok és egy csomó fát kivágtak miatta... Komolyan mondom lassan ott tartok, hogy mielőtt bemegyek valahova belesek, hogy nincs-e ott valaki aki aláírást gyűjt, vagy programbeszédet mond... :S
Elég már a politikából.
amugy milyen játékról van szó? vmim kijutós.. tényleg. honfoglaló?:D na majd máskor..D:
miért zavar hogy ott áll párezer hülye? megyek, sziasztok jó éjt.. fairyt hiányolom...
Te sem nyitottad ki.... :) Nem is lehet. :S Pedig jó lenne.
Kár. :( Pedig ez tényleg jó. Neked talán menne segítség nélkül is.
Még egy napot kell kibírni és végre kampánycsend lesz... alig várom már. :)
Na de no politika. Éljen a Vicclap. :)
Pedig jó játék volt. :) Én is nekimentem az ajtónak... :(
olyan sok időm azért nincs ilyesmikre:):
:D Igen, ez volt a vége... Kár, hogy előtte nem lehetett kinyitni az ajtót. Akkor lehetett volna egy jót motorozni.
"Ki az a Ferdeszemű tag a másik szobában?:D"
A játék készítője lehet. Jól megcsapkodja az ajtót. :)
Ki az a Ferdeszemű tag a másik szobában?:D
Összetörtél egy szegény motort?:(( Hüpp:((
Csak kijutottam végül. :) Volt egy kis idő. :D
Egész sokáig eljutottam segítség nélkül!! :) A piros kártyát nem találtam, utánanéztem. Utána a lila kockáknál nem tudtam a kódot, csak az első 3 betű lett meg valahogy. De végül sikeresen összetörtem a motort. :)
Azt a piros memóriakártyát szemét módon dugták el. :S :D
Fáj, fáj... A hülyeség fájhat neki.
más:
A múltkori után itt egy másik kijutós, ha esetleg érdekel. Bár ez nagyon időigényes, és a képességeimet messze meghaladja. Mármint a google használatot mellőzve. :)
amilyen betonfejű, biztosan olyan szilárdsága van a koponyájának, ami ellenáll a nyomásnak. csak biztos fáj neki
:) Valaminek csak kell lennie a fejében, hogy ne roppanjon össze. Ezért van talán inkább folyadék benne? ;)
szerintem csak megszűnne a nyomáskülönbség, ami idelenn kínozza szerencsétlent:)
Te szentséges Isten... Szép név...
Eltaláltad a 3. nevem;) :D