"Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat,
ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet,
ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat,
ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és
ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat."
(Buddha)
Na na! ne politizáljatok!:) Elég belőle:(
na így már érthetőbb :)
megyek fürcsizni osz még lehet benézek..
ti:P nem.. csak azt akartam mondani hogy a fideszes polgármesterrel milyen viszonyban van az mszp-s kormány meg az mszp-sel milyen viszonyban van a kormány...
aha, persze.. lesz egy "kulturális rendezvény" tuti lesz vmi turpisság ott...:SD:DDDD
tudsz szavazni.. amugy én teljesen fideszes vagyok de sztem ezek után jobban jár az aki mszp-s polgármestert kap...
nekem csak ki kellett tölkteni egy ilyen űrlapot... nem semmi az a gyerek..:D az a treasure.. 48000 a jep-e..:o
újra? és akkor mindenki uj lappal? még a treasure is?
Jehova tanui? Biztos elküdném a k anyjába az ingyenélő mocskos kis szarost!!! hallottál már amúgy a vallásról?
fenét. de a lényeg, hogy én eddig kipolitizálhattam magam kellőképpen a sok agitátornak és szórólapnak köszönhetően, úgyhogy már el se kell mennem szavazni:)
Na ez az... én vagyok az a balek, akihez a Jehova tanúi is rendre visszajárnak... :(
De már ma éjféltől kampánycsend, hátha végre tényleg csend lesz... :)
Óóóó:(( Pedig ez volt a tervem a nyárra:)
Tudtad ezt?
Atlantában (USA) tilos egy zsiráfot a telefonpóznához vagy egy utcai lámpához kötni.
Ezt jó tudni, ha arra járunk. ;)
Ez az elzavarás az, ami Cicamatának szerintem nem menne... :) Én is inkább nem idegesítem magam a politikával. Csak felhúzza magát az ember, de tenni nem tud semmit. Akkor meg minek!? :S
nem kell foglalkozni vele és kész. ha személyesen zaklatnak, akkor a lehető legdurvábban el kell zavarni az illetőt.