Háhháhá!!! Sikerült a fekete lőpor!!! =DD
Psycho és Marci hol vannak mostanában?
Ma? Nem találom, hogy mikor és hol. :(
"S amikor az égben az istenek között és a földön az emberek között az erkölcsi káosz teljesen eluralkodik, eljön a világvége, a ragnarök."
Vigyázz, a Ragnarök-öt úgy is hívják, hogy az istenek alkonya. Mondcsak Su, ki is volt Su?
Én megvallom őszintén bízok abban, hogy az emberben van annyira erős az önfentartó ösztön, hogy talán nem írtja ki magát teljesen.
Amúgy ha bekövetkezik, akkor bízhatunk abban, hogy jön Heimdall, az őrszem és megfújja a kürtjét, jelezve a csata kezdetét. Bár lehet, hogy az emberek már süketek és szegényke már rég fújja az a kürtöt... :S
no igen, eléggé nézőpont kérdése, hogy mit nevezünk az élet elpusztításának. végülis a dínóknál csak néhány száz fajról volt szó és nem is egyszerre. ilyen formán a természet örök, mert az élet mindenhol utat tör magának és bár való igaz, ha kedvenc napunk összeroskad, az meglehetős pusztítást fog elkövetni az élet területén, azért minden élet nem fog elpusztulni(egy csomó baktérium biztos túléli:). ezek után már csak a világegyetem pusztulásában reménykedhetünk.
azt még azért hozzátenném, hogy az ember sem képes minden életet elpusztítani, bárhogy is igyekszik. valahogy nem elég kitartó hozzá.
viszont ha azt nézem, honnan jöttünk és merrefelé tartunk, talán tényleg nem ártana egy ragnarök.
Sok minden maradhatott a dinók elpusztulása után. Például vírusok, bacik és talán a halak. :-)
Máshogy szemléljük a dolgokat. Engem nem vigasztalna, és nem is érdekelne, hogy mi lenne néhány vírus- és baktériumtörzzsel, esetleg a megmaradt patkányokkal, ha az egész emberiség eltűnne erről a bolygóról. Az más kérdés, hogy utána megfelelő körülmények között újra kialakulhatna értelmes lény sok millió év elteltével. Vagy az intelligencia csúcsa a zöld trutyi lenne.... :-)
Még nem tűnt el. (nem is állította senki) Remélhetőleg jó sokáig nem is fog eltűnni az emberiség, akármilyen szorgosan is dolgozik rajta.
Csak egy világháború lenne, és elpusztulna minden (szerintem)
Már Jóuzsi bának is van atombombája az alagsorban...
Igen, a dinoszauruszok eltüntek, de maga az élet nem. És lehet, hogy a Föld is eltűnik néhány millió év múlva (vagy inkább hamarabb), de az élet nem biztos. Ne a részleteket nézd, hanem az egészet. Su azt mondta, hogy "az élet eltüntetése". Az pedig szerintem még nem tünt el... legalábbis én még itt vagyok... :-)
Vajon miért nem élnek most dinoszauruszok? ;-) Ahhoz nem sok köze volt az embernek. Aztán - ami nem érint bennünket - a Nap néhány milliárd év múlva történő vörös óriássá alakulása, ami miatt elpusztul a Naprendszer bolygóinak élővilága. De Su lehet, hogy másra gondolt.
Su: Igen. :) Az ember nem tökéletes, de önelpusztításban már közel jár a tökélyhez. A mostani léptékkel haladva - optimista becsléssel - 100-200 éven belül nem lesz sok (élő és egészséges) ember a Földön.
:D Gondoltam, hogy te biztos tudod, milyen. :) De hát valahogy el kell kezdeni a tanulást. :)
bolondság. a természet is tud kegyetlen tréfát űzni az élet eltüntetése, meg egyensúlyfelborulás terén. viszont az embert szerintem direkt azért kreálta, hogy ha semmi egyébb nem jönne össze neki, akkor ez biztos tuti megoldás lesz:)