:) Igen, a fejemben legalábbis... :S :)
ezexerint a magyarázat hiánya antigravitációs teret gerjeszt:)
Okoskodó:
Ember tervez, Isten perverz.
ezt én úgy ismertem, hogy ember tervez, az isten bassza meg nem sikerült:)
:)) Magyarázattal együtt azért visszatér a gravitáció. :)
jujj.. ezsembe jutott valami.. a múltkor.. hallom hogy vkinek csippan ilyen hülyét a telefonja.. és kérdezem hogy mi volt ez? azt a választ kapom hogy búvárkodik a telefon.. megkérdeztem mivan.. és mondta hogy merül le.. egy kicsit fárasztó..:DD:DD
látom fittyet hány a gravitációra. szabadalmaztatni kellene:)
úgybizony. bár persze lehet, hogy a gyurka is próbálkozik, de arról nem tudok.
az agy próbálkozik te..:):P
Elraktam az okos mondások gyűjteményembe. Tetszik. Ez a szöveg pont illik a majmos linkhez. Meg mindenre, általános igazság.
Mivel próbálkozik? Újabb hasonlóan színvonalas műsorral? (nem szoktam tévézni)
szegény még próbálkozik, de ha a motor nem megy akkor hiába
"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."
- Friedrich Nietzsche
kedvelem a fickót
Az elején 1/3 az esélyed, hogy jót mondasz. Ha ragaszkodsz az eredeti gondolathoz, akkor marad 1/3 az esélyed.
Ha megmutatják az egyik ajtót, amelyik mögött nincsen semmi, akkor 50% esélyed van, hogy jót mondjál. Vagy jót választasz, vagy nem. Mivel csak két lehetőség van, a 2 valószínűségnek együtt 1-et kell adnia. Azt már megállapítottuk, hogy eredetileg 1/3 volt, tehát a "váltásos" módszerhez 2/3 vsz. tartozik. Meglepő. De Rózsa Gyuri biztos jobban tudja. :D
Tudtad ezt?
Az emberi agy még 37 órával a halál beállta után is küld elektromos impulzusokat.
"A káoszból azonban új világ sarjadt. Visszatért Baldr, az ártatlan Hödr, Odin fiai, Vali és Vidar, Thor fiai, Magni és Modi, akik nem vettek részt az intrikákban és más bűnökben. És a földet újra benépesítették az egyetlen életben maradt emberpár, Líf és Líftraszir utódai"
úgyhogy még visszatérhetek. bár tartok tőle, hogy átlényegülésem után ez már nem lesz lehetséges. node sebaj. nem lehet örökké létezni.
én nem bízom. az emberi faj kezd egyre életképtelenebb lenni. az ösztönei nagyrészét már elvesztette, de az esze még nem jött meg.
már megfújta. én már csak tudom;)
"Baldr halálával a Földről eltűnt a jóság és véget ért az aranykor."
ez meg hogy?:O nem értem..:D
Emlékeztek még Rózsa Gyurira és a csodálatos játékára, amelyikben 3 ajtó volt? ("Hármas színpad, nyílj ki!" :)) ) Zsákbamacska volt talán a címe.
Abban a játékban - ki gondolta volna?! - 2-szer akkora esély van nyerni, ha az ember megváltoztatja a véleményét, és nem azt az ajtót jelöli meg, amelyiket először. Kicsit nehéz belátni, de igaz.
linki.. hogyhogy pont te is most jössz?:-)
UJRA ITTT!!!!!!!!!!!! :))) jujj de hiányoztatok kedves forumozo barátaim :D
a világvége meg nem érdekel.. egyszer úgyis kihal az emberiség akkor nem mindeyg mikor?