Igen én is megkaptam egy párszor, hogy túlképzett vagyok... Mondtam, hogy a tanulás nálam csak hobbi ne is figyeljenek oda rá... :)
biztos evett már halat legalább 1x:)
Hát..mintha tapasztalatból beszélnél Drága;)
az asszonynak mindenhol azt mondták, mikor munkát keresett, hogy miért akar hozzájuk menni diplomával. nem akarták kifizetni a diplomás minimálbért. röhej. persze a szaktudást azért elvárnák
Előfordulhat... :) Végül is a cicák szeretik a halat (kifogva, megpucolva, és megsütve... mert ugye napon lustálkodni még jobban szeretnek... :) )
Hát, nemtudom, hogy cicákat felvesznek-e...:)
Attól tartanak, a halakt, amikből állítólag csak mintát szeretnél venni, vacsorára megeszed, a finom datolyáid mellett:)
Szia! Köszönjük, hogy köztünk jártál!
Legalább nem voltál egyszerbeköszönössohatöbbévisszanem nézős ahogy Psyco mondaná... :)
A fene! Akkor lehet, hogy átképeztetem magam. Egy nő kavarni és kutyulni tud a legjobban... :) Meghát ugye a Borgia is nő volt... ;) A pénz sem jönne rosszul... a víznek, meg már így is mindegy... :S
Tartalmas és érdekfeszítő beszélgetés volt.
Szia!:)
:) Igen, nekem is azt mondták annak idején amikor elkezdtem a sulit, hogy ez egy sikerszakma. Nagyon keresett.
Hát nagyon lehet keresni olyan helyet, ahol még nincs belőlük akár profi, akár amatőr szinten... :S