Dolgoztam. Meg is bántam, mert fáradt vagyok. :)
Neked is ´gúdnájt´. :)
Igazad van, de vannak olyan munkahelyek ahol nem számít ha folyton csak ´átmenő forgalom´van náluk, egyáltalán nem zavarja őket, ha csak két-három hónapot dolgozik ott valaki.
A nyulat csak azért említettem, hogy nézd meg. Szerintem szeretnének a lányaid egy ilyen édes pici játszótársat... (ami fűnyírónak sem utolsó ;).
Kikérem magamnak! Nem szoktam visszanézni! Én igenis kibírom! :)
akkor én még dolgozom kicsit aztán én is megyek
ilyen hamar? nahát, hát mit csináltál a munkahelyeden alvás helyett?;)
tényleg gúdnájt:)
Jó éjszakát neked is!
Én is megyek.
Jó éjt mindenkinek!
nem kénytelen, lehet mást is csinálni. ráadásul egy olyan helyen ahol nem akarnak megfizetni, de mindent elvárnak, nem is érzi jól magát az ember és előbb utóbb távozik. hosszú távon rossz pénzért az ilyenek úgy is csak használhatatlan munkaerőt kapnak.
nem láttam a nyulat. mi volt vele?
Szia!
Jó éjt!
(Még úgyis visszanézel..nem bírod ki) ;)
Megyek én is!:(
Sziasztok!
Jó éjt!
Jó éjszakát Nektek én kidőltem a sorból. :)
Sziasztok!
csak megosztottam a tapasztalatomat;)
Ismerős. A jó munkaerőt meg kell fizetni, igazad volt, hogy nem vállaltad ´áron alul´. Az a baj, hogy az ember egy idő után kénytelen feladni az elveit és ezt ők is tudják. :(
(Tényleg láttad az óriásnyulat a képek rovatnál?)
Ezzel biztos sok önbizalmat adtál neki:))
hát ahogy én azt a sulit ismerem, nem is lenne érdemes megpróbálnod;)
a legutóbbi állásinterjúmon a tulaj nagy szemeket meresztett mikor közöltem a fizetésigényemet. persze nem én voltam a "szerencsés" befutó. aztán eltelt 1 hónap és megint feladták a hirdetést ugyanarra a munkakörre. ilyenek ezek.
Én nem írtam én csak mondtam, hogy kellene írni.
Te is írtál?
Sanyi olyan gyors volt, alig írtam neki, már tűnt is el a téma... Na de ne is beszéljünk róla többet, jó, hogy eltűnt és kész. :)
:) Az ember sosem tudhatja, hogy mibe kötnek bele... Ha megvan a végzettséged, akkor nincs tapasztalatod, ha meg mindkettő megvan, már másra lenne szükség. :S
Mire elvégzem ezt a sulit úgysem lesz különleges az informatikusi végzettség. Még jó, hogy nem is ebből akarok megélni. :)
Engem is. Nem kell az ilyesmit ide behozni.
én mondtam neki, hogy tagadja le:)