Érdekes, de édes cica. Félig perzsa volt, félig sima házimacsek. Szép zsemleszínű volt a bundája és kicsit hosszabb a szőre. Nem szerette a tejet, de imádta a krumplipürét. :)
Szerintem nem. Legalábbis egyáltalán nem úgy néz ki, és viselkedés alapján sem mondanám.
Amit mondott, abból csak az maradt meg, hogy a Vajdaságról beszélt. :)
Aha, ezt én is szeretem, nagyon aranyos :)
Úgy mozognak mint valami kis lánctalpas :)
Ez ez egyik kedvenc képem, mert olyan aranyos rajta a süni.
A félelem sokat gyorsít egyes élőlényeken... Néha még rajtunk, embereken is... :)
Jópofák a szaladó sünik. Olyanok, mint a szaladgáló tűpárnák. :)
Szerintetek Rúzsa Magdi cigány? Nekem gyanús lett ahogy beszélt mielőtt énekelte azt a számot...
Egyszer megette, aztán lehányta a lépcsőt... :( Úgyhogy végül nem bántuk, hogy otthagyta inkább őket... :)
Ó szegény sünik, azok olyan aranyosak. :( Egyszer beragadt egy az egérfogóba, de úgy tűnt nem lett semmi baja. Amikor kiszabadítottuk, akkor olyan gyorsan elpucolt a tüskés bundájában... :) Még sosem láttam olyan gyors sünt.
Egyetértek. Már örültünk, ha nem fért hozzá, és csak ugatta.
A süniket szeretem, olyan aranyosak. Cuki kis állatok.
Igen, de az enyém csak a farkukat csípte el, és akkor olyan vicces volt, ahogy jött a szájában vele és olyan volt, mintha hosszú bajszot növeszetett volna... meg képes volt órákig ülni egy rés előtt és figyelte, hátha előbukkan újra a gyík. :)
Mirr-Murr megette, csak előbb "el kellett dicsekednie" valakinek. :S
Rossz mikor a háziállatok (kutya, macska) védett állatokat pusztítanak el :(
Megmutatta a gazdinak, hogy milyen ügyes. Én inkább kihagytam volna, mert nekem kellett elásni őket, mert persze otthagyta, ha megdöglött a madár már nem érdekelte őt. :S
A kutyánk csak kb. min. 30-40 sünt fogott. Rutinja volt. Éjszaka bármikor képes lett volna órákat ugatni, ha nem megyünki ki hozzá... :S
Régen egy csomó gyík élt a kertünkben, de a macskák megölték őket :(((
Ezért haragszok rájuk, mert a gyíkokat még csak meg sem ették...
Amit írtál, kb. én is rájuk gondolok.
A Pókát túlságosan fényezi a zsűri.
A szomszéd kutyája meg a sünöket "szerette"... aztán meg jött mutatni, hogy milyen bibis az orra... :)
Azt csak azért csinálja, hogy megmutassa. Az én macskáim már leszoktak a vadászatról szerencsére. 7 éve, mikor Mirr-Murr megfogta az első egerét akkor szabályszerűen hívott, hogy nézzem meg. Jött, nyávogott, azt akarta, hogy kövessem és egy döglött kisegérhez vitt :S