Nem csak a címe az, hanem azt éneklik, egyszer figyeld meg. De több jó zene is van benne. :)
Az is nagyon jó jelenet mikor az egyik öreget kihozzák a kórházból, ő meg mondja a másikra, hogy olyan elegáns akár egy vámpír :DD
És amikor körberakják őket jéggel... :D
Aha, az nagyon jó :D
Meg mikor nézi az egyik a filmet, és mindig visszatekeri :))
Mahatma? Ghandi? :DDDDD Micsoda név!?!?! :DD
Marci? Khm.... És nem nyávogott sokat? Szerette a bicajokat? Irtotta a mongúzokat? ;)
Nem tudom mi a címe, de olyan jó. :)
Tudod melyik a kedvenc jelenetem? Amikor a végén beleesik a WC-be és még libákba is próbál "törölközni". :D Az nagyon nagy... Meg azok a nászajándékok amiket kapnak... Tényleg jó film.
Mirr-Murrt én úgy szereztem, hogy pár hetes korában egy (savas, gyári)patakból mentettem ki.
Igen, a nagypapik az ászok! De a Dádán is jót alakít... ;)
A benzinkóstoló jelenet az egyik kedvencem a sok jó közül. :)
Hát így kaptam őt, amúgy nagyon aranyos volt. Marcinak hívták, de tényleg (őt nem én neveztem el). :)
Két cicám volt, a másik neve Ghandi volt, mert kiskorában nem akart enni, olyan volt, mint aki direkt éhségsztájkol, ezért kapta ezt a nevet. :)
Macskajaj? Az nagyon nagy film volt! :DD Azon kevés film közé tartozik, amelyeket kétszer is megnéztem.
Pitbull! ;)
(A legtöbbet egyszer sem szoktam.)
Végre megint egy jó random... :)
http://www.vicclap.hu/pic/2311/
Az egyik kedvenc filmem, a két öreg a legjobb benne :))
A perzsa macskák inkább szobacicák, szóval valószínűleg ezért nem bírta rendesen megenni.
Lehet, hogy van benne néhány vonóhúzás, de nem láttam/hallottam, hogy mit mondott... :S
Szerintem sem néz úgy ki, de van olyan köztük aki fehér és mégis az. A Macskajaj c. filmet ismered? Abban is cigányk vannak és a csaj abban is eléggé fehér.
De kitudja...