:D Létezik női logika... de nyomokban sem hasonlít a férfi logikára. :)
Aha, tehát praktikussági okból van így. Teljesen érthető. Nem tudtam, hogy mostanában bringázol vagy buszozol...
Apropó bringa... Egy kicsit kellemetlen lesz az izomláz miatt, de legalább ledolgozod majd.
Gratulálok, hogy ilyen szépen megszerkesztetted a hsz-odat! (ha már olyan sokat dolgoztál vele)
Itt vagy?! :) Miért nem írsz akkor? :(
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P Te akartad! :)
Hát ha kiérdemled... :)
Csak nehogy gyűjteni kezdjed... :)
Én akkorákat tudtam rajtuk nevetni! De volt olyan, amelyiktől már befogtam a fülem... :S :D
Dehát miért is ne írjad le azt többször is, hogy hát, meg még a hátizsák szóban is benne van! :P
Azért kell a hátizsák, mert a nőcis szép táskám nem illik a bringához... Hogy nézne az ki? :) Így télen nőcis táskám van, nyáron meg laza hátizsákom... :P
Tudom, női logika... :)
Jó neked! :)
Ugye, hogy milyen jó? ;) Nekem a beeeeeeeeeeee :P a kedvencem. :)
Ezen a napon 2 Áááá-t és 3 Beee-t kaptam:D
Azoktól a bénáktól a hideg kirázott. :S :D Egyik-másik tényleg röhejes volt, de többség csak szánalmas. :) Hangjuk épp annyira nincs, mint önkritikájuk. :)
:D
Hát nem kell összerándulni a hát szótól. Nem olyan szörnyű az. ;)
A hátizsák az jó, eléggé fiatalos. :)
Azt hiszem ezzel Te is kiérdemeltél egy :P Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -t :)
:) Már kiszedtem. :P Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hátizsákom van, de azt hiszem most kézben viszem majd, kizárt, hogy bármit a hátam közelébe engednék... sőt még a hát szótól is összerándulok... :S :)
Ezt a képet egyszer én is mutattam neked.
A Chuck pörgőrúgás olyan, mint az atomvillanás. Ha látsz egyet, jól nézd meg, mert többet nem fogsz látni. :S
Most nézetrm ezt a híreket:
"Amatőr énekesek produkálhatják magukat a VIVA-n májustól, mert Magyarországon is útjára indul a Shibuya című karaoke-show. A Megasztáron elhasalt (vagy oda be sem hívott) tinilányok most bizonyíthatnak."
Biztos jó lesz, lehet majd sokat nevetni... :) Én a Megasztárban is nagyon szerettem a válogatókat, mert némelyik "énekes" tényleg olyan szörnyű tudott lenni... :)
:) Akkoriban nem nagyon értél rá, és nagyon sok volt a különbség. Meg nincs is nagy jelentősége. Majd talán a 4000-et együtt ünnepeljük. ;)
Közelről láthatnának egy eredeti Chuck pörgőrúgást:)
Bár nem, mert fáj a lába:))
A táskádból szedd majd ki a fél kilós követ. :) Egyébként ilyenkor kézben viszed? Mert ugye a vállad egy kicsit érzékeny. Vagy összeszorított fogakkal mész? ;)