Én vagyok nyomorék, és kicsi a kezem, vagy Ti se tudjátok utána csinálni?:D
ez nem összeveszés, hanem elvakult fröcskölődés. amellett kinek lenne energiája összeveszni?
Ha Te is letakartad volna magad, mint ez a honfitársad, akkor nem égtél volna meg:)
akkor inkább olyan pozíciókat részesíts előnyben amik nem olyan érdekesek;)
Holnap majd áruld el légyszi azokat a pozíciókat! ;)) Ugye nem felejted el? ;) Hátha leégek a nyáron (nem anyagilag), és akkor jól jön majd... talán épp azért fogok tudni aludni. :)
Én csak néha szeretek vitatkozni. Nem vagyok túl jó benne. :)
csunyadisznon tényleg látszott, hogy értelmes, csak így szórakozik. :)
:) Hát érdekes poziciókban tudok csak nyugodtan feküdni... :) Neked is jóéjt és gyógyulj meg! :)
Jó éjt! Már amennyire megégve jó lehet. :)
Én amúgy szeretek vitatkozni, szeretek egy dolog bebizonyítása miatt érveket sorolni, de ezt csak intelligens emberekkel lehet. Amiből a képek alatt nem sokat találsz. csunyadisznoval lehetett vitatkozni, ő értelmes volt tényleg.
Jó éjszakát! És enyhülést kívánok... :)
Az tényleg nagyon szomorú dolog. :( Szerintem azért két értelmes ember nem veszik össze ezen, és tiszteletben tartja a másik ember meggyőződését. Meggyőzni úgysem lehet azokat, akik már eleve leállnak vitázni róla. Csak a bizonytalanokat... Akik felkapják a fejüket egy dologra, és akkor az a nagy igazság nekik. :S
Azt hiszem lassan elhúzok fürödni és aludni. A hangsúly most tényleg a lassú szón van, mert kicsit darabos lett a mozgásom mostanában valamitől... :)
Jó éjszakát és szép álmokat kívánok mindenkinek! :)
:( Még a nevüket sem jegyzem meg az ilyeneknek... nem érdemes.
Az igazán szomorú az, hogy ez a gyűlölet családokat, vagy jó barátságokat tud szétszakítani... :( Még a Vicclap olvasóit is ennyire megosztja, pedg ez aztán tényleg nem az a fórum ahol a politikai nézeteket ütköztetni kellene... :(
A tipikus értelmes ember a shelby.... Már vitatkoztam egyszer-kétszer vele. De már nem akarok. Ilyeneket nem lehet meggyőzni. Az az érvelése, hogy "gyere, és ügyintézek veled (is)", meg hogy "... eltöröm a gerincedet".
Most ezek után kár hozzá szólni... Ilyen érvei vannak. :S
Nem tudjuk, melyikünk jár közelebb az igazsághoz. A nickek mögötti bújócskának (ismeretlenség) köszönhetően nagyon bátrak az emberek... Minden gátlásukat feloldja az, hogy ezért nem vágján képen őket, nem ismerik fel sehol stb.
A politikáról kár vitatkozni. Csak veszekedés a vége... Addig jó, amíg a parlamenten belül zajlik. Szomorú, hogy elvileg értelmes emberek képesek egymást sértegetni, mert a másiknak más a meggyőződése... :S A mocsokolódó kampányok eredménye, hogy ilyen feszültség van az emberekben. És a sok szánalmas hülye ide jön levezetni az indulatát, holott ennek is meg lenne a helye... Menjen egy politikai fórumba, és ott vitatkozzon, ha tud.
Hát igen. Név és arc nélkül könnyű mocskolódni nekik... :(