akkor én már vagy nagyon öreg, vagy nagyon lusta vagyok:)
Akkor ügyes lehetsz... Egyél polibét, akkor talán elkerülnek a kullancsok.
Apropó kullancsok...
Múltkor mondta az állatorvos, hogy elvittek hozzá egy kutyát, hogy daganata van. Csak egy kullancs volt. Utána elkezdték vizsgálni, van-e még benne. 50-et találtak szegény kutyusban. :SS A párás meleget szeretik a rohadt vérszívók. A mostani körülmények ideálisak...
Neeeeeeeeeeeeeem Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
Még mindig nem jegyeztem meg azt a nyomorult számot (számokat) és mindig bízom abban, hogy egyszer még megjavulsz... :S :)
ne nekem mond, számomra nem riasztó:)
láttál már olyan hálógombócot ami tele volt kispókkal? egyet egyszer felszakítottam és vagy 1000 pókocska szaladt szanaszét belőle, tök jó volt:)
Ha egyik se jó
Csakhogy feldobja a hangulatot...
Belül örökké! Kívül meg addig, amíg a jóképű férfiemberek nem szólítanak majd már néninek... :D
:) Csak ne felejtsd el, mikor lesz... ;)
Velem mindig történik valami, én tuti ki tudnék fogni egy kullancsot még bent Pesten is, mint ahogy a pók is feljött a negyedikre... :S
Az a saját elképzelésem az öregségről. De nem válaszoltál... Meddig tartod magad fiatalnak? ;)
Te akartad! :)
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P
:) Pedig az aszfalton és az épületekben aránylag ritkák... ;)
Bakker! Akkor én már öreg vagyok... :S :)
Na jó a mozgás nem okoz nehézséget, de futni utálok. Még a buszhoz is. :)
szülinapjára küldünk neki nagyítót, hogy jobban megtalálja őket
Meg gondolom pár hólyag a tenyereden... :)
És Te?
Én mondjuk addig, amíg nem pusztulok el, ha kell egy kicsit futnom. :) Vagy amíg a mozgás nem okoz nehézséget. :)
á, szerintem csak minden második lépés után keresi a pókokat.
most már kullancsokat is
:) Á nem, három lépésenként... ;)
Nincs semmi riasztó információ. :) Csak egy érdekesség: a nőstény pókok akár 20-23 évig is élhetnek.