azt nem mondanám, hogy szeretem őket, de jól megvagyok mellettük. mondjuk otthon nem szoktam elpusztítani, inkább kitessékelem őket. egyszer az egyik nyáron egy keresztesháló volt a szunyoghálóm:) se szunyog, se légy nem volt a szobámban akkor. jobb mint a bolti:)
az a kis hálógombóc meg maga volt az élet, nagyon élveztem a látványát, ahogy a sok kis pókkezdemény szanaszét szaladt.
egyszer viszont láttam egy nagy gennysárga példányt, amit jó messziről intéztem el. még megboldogult gyerekkoromban. a lábaival együtt volt vagy 10cm:)
Szegények. :( Egyébként nekik nem használna valami vitamin?
Hát persze, hogy könnyebben, hiszen nincs rajtuk hosszú nadrág és zokni sem.... A rohadt dögök meg egyből belekapaszkodnak a nyakukba. :(
Rettenet! Most jut eszembe, hogy ma kaptam egy birkás viccet is... :S
-----------------------------------
Pasas fáradtan hazamegy a meló után, bevág két tányér babgulyást, aztán befekszik egy kád forró vízbe. Ejtőzik, pihenget, midőn szólítja a gyomor, és beledurrant egy hosszút a vízbe. Becsukja a szemét, elégedetten pihen, aztán ahogy két-három perc múlva felnéz, hát látja,
hogy ott áll a kád mellett a felesége egy üveg sörrel.
- Hát te mit keresel itt?
- Én?! Nem te kiabáltál, hogy 'Barbara, barikám, egy barna Borsodit'?
Én tudom. Megjegyeztem a fórumozókét. :) A tiedét még nem tudom.
Annak még megtalálni a szőrében, de a kutyánk téli bundájában nem könnyű. :S
Köszi. :S Mindjárt elkezdek lila-fehér dolgokat kikeresni a neten... :P
Jó éjt! Drukkolok Neked holnap! :)
:) Az én meghatározásom szerint... :) De a lustaság igaz rám is. Azt nem mondtam, hogy szeretek is futni, bár a buszhoz még igen. :) Nem szokottt sikerülni az időben elindulás... :)
Szoktál ablakot pucolni? Hú Te aztán igazán különleges vagy! Nagy kincs az ilyen pasi a háznál, és ha még a mosogatót és a szennyestartót is ismered... :)
Szegény kutya! :(
Azért nekik duplán rossz, mert nem tudnak szólni, hogy mi fáj és még szerintem könnyebben is szedik össze őket... :(
fogalmam sincs mikor lesz, így könnyű helyzetbe vagyok, nincs mit elfelejtenem:)
:S Volt a kezedügyében valami halálbiztos ellenük?
(bocs Psycho)
Olyan furcsa, nekem csak az egyik macskám szedi össze a kullancsokat, de az aztán rendesen...
Na persze! Ti pasik, mindig ezt mondjátok... ;)
ugyan-ugyan, én ablakpucolás közben sem szoktam lerokkanni;)
Szereted a pókokat? Ezt örömmel hallom...
Én is:D
Régebben nemtudtam, hogy mi az, és egy kis bottal megpiszkáltam..Jujj:D
Aztán amikor dart-oztam egy fán:)
Pont bele...vagy 2-3 tenyérnyi volt..váá:D