Na lassan készülődök, mert mennem kell vissza. :(
Szia! További szép napot. :)
Nem, nem nekem ilyen sosem jutna eszembe... ;)
De tényleg! :D
Jaj ne! Két depi már nem fér meg a szárnyaim (illetve mancsaim ;) alatt. Gyógyuljatok már ki mindketten gyorsan ebből. :S
Erről a hídról meg az jutott eszmbe, hogy vagy megállni volt tilos rajta, vagy tolatni... már kopnak a Kresszes emlékeim. :) Majd Zöldfiú megmondja. :)
Sokszor Neked jut előbb eszedbe. Nem is vitatkozom ezen tovább. :P
:DDDD Juj, másra gondoltam volna... :)
:) Igen, ezért írtam, hogy egy ideig tűnhet annak... ;) Aztán úgyis megismeri jobban. :D
Nem, nem vagyok depi.... De azon gondolkozom, melyik hídról lenne a legalkalmasabb.... :D
Miről nem az jut eszedbe? ;) Ugyanmár! :P :)
Tényleg erről jutott eszembe, a múltkor hallottam a rádiókabaréban egy viccet:
"Tegnap találkoztam egy nővel, aki a legősibb mesterségek egyikét űzte... Barlangrajzkészítő volt." :D
Mi az rád ragadt Psycho tegnapi depressziója? Nem lehet egy nő tökéletes? Dehogynem, de csak egy lehet tökéletes minden férfinak. :) (mindenkinek a saját kicsi párja lehet az :)
:D A munkáról eszembe sem jutott volna olyan... :P
Hát, fontosak vagytok. :) Nem is lenne jó, ha megfagynánk vagy éhenhaltunk volna. ;)
:) Nem magamra értettem a tökéletességet. :P De egy nő nem lehet az akkor sem. De egy ideig tűnhet annak. :)
A Norbi nem érdekel. :) Nem szoktam annyit enni, hogy el tudnék hízni tőle. :)
Kandúrmacskába? Aztán jönne Kuki és .... Jújj! :DD
:D Annyire azért nem dörgőlöznek. Inkábbb csak megszórnak munkával... :( (na nem olyannal! :P)
Látod ezért teremtődtek a nők is, a pasik már éhen halltak, vagy megfagytak volna... :D
:D Megérdemelné.... :) Akkor már egy kandúrmacskába költözzön a lelke... Mondjuk neki értelme és lelke sincsen.
Óóóóó csak egy pasi lehet tökkéletes? :P Azt hiszem ne kezdjük előröl ezt a nők vs. férfiak témát. :) De tudom, hogy csak a túlzott szerénység beszél belőled... :P
Te kis hízókúrás... Az van egyébként a Norbi könyvében, hogy ha hízni akarsz, akkor egyszerűen fordítva csináld a módszerét. Azt edd, amire ő 3-as kódot adott és garantált a hatás. :)
:) Persze. ;) Úgy értettem, hogy akármit mondasz nekik, odamennek és dörgölőz(né)nek hozzád... :D
:D Nem is jó a füvet nyírni. Unalmas dolog. Ásni is rossz... :) Minden rátok marad.... kint is, bent is... ;)
:) Tökéletes nőkkel is unalmas lenne az élet. :P Igaz, hogy eleve csak egy férfi lehet tökéletes... ;) Ha még mi sem vagyunk azok..... :D
Ahány ház, annyi szokás...
A lecsót én jó kedvvel szoktam enni. :) Jobban hízlal a nokedli? Lehet, hogy azért kedvelem annyira? ;DD
Az lenne a jó, ha lenne lélekvándorlás és macskaként jönne vissza! :D Öngyikos is lenne, de kilencszer... ;D
Ezt nem értem?! Nekem pasi még nem nyalta meg a kezem! (Nem mondom, hogy mást se, de ez nem tartozik ide... ;))
Aztán meg a pasik többsége utálja a kertet is, ha fű van akkor nyírni, ha veteményes van, akkor kertészkedni, ha fák vannak akkor metszeni... ;) Szóval nem kell kertesház egy pasihoz. :D