Na, elmegyek megnézni a knájtrájdert...
Szia.
Figyelj, evidens, hogy puncstortának megadom, de te a beleegyezésem nélkül ne adogasd meg csak úgy, jó?
Mert tegnap milyen kedve volt?
Szia! Én is pnt az előbb akartam megadni...:))
Azért a kötelező olvasmányokat is forgatod néha a kezedben? :) Azok többet érnek.
Pedig nagyon jó... Van ennek a Darren Shan írónak egy vámpír könyvek sororzata is, az is jó... Az 12 részes lett.. Ez ki tudja mennyi lesz... Mondjuk már a 2. is megjelent:)))
Na, jó kis könyv lehet! :DD Ez tényleg károsan hathat a lelki fejlődésedre. ;) Én ilyet nem olvasnék el. Inkább valamilyen alátétnek használnám. :)
valszeg a bringatémába írom az 5000.et...:DD
Igen, mert rövidebbek az üzenetek.;)Jé, itt van egy vodafonos reklám a hszíróban...
Nem ismerem azt a könyvet.
Egyszer legalább lehetett úgy társalogni az Ausztráliába szakadt miniszoknyás puncstortával, hogy nem telik el x óra/nap a válaszok között. Így más, mintha csak olyan otthagyott üzenetekre reagál az ember.
nem, csak kicsi....De frankón nem is az hogy rámmászik, hanem leeereszkedik...:SS
Ne kapkodd el! Összeszedett legyen ám! ;)
Ja, akkor már nem voltam itt mikor írta... A Démonmestert olvastam...Nagy jó könyv...:D
Mondhatjuk így is. :) Néha benézek a fórumba. Puncstorta pedig előre írta, hogy lesz 9-től...
Vagy megijed, és sikítva rád támad.... :) Nagy pók volt?