Sajnos nincsen. Csak annyi, hogy édesítőszer (aszpartám). Gondoltam, te értesz az ilyenekhez, és fejből vágod. ;)
:D
Nem szoktam utánaolvasni, eddig csak az E621-et néztem meg (nátrium glutamát, ízfokozó). Biztos sok mindenről kiderülnének kellemetlen dolgok, aztán ha kerülni akarnám azokat, akkor nem maradna, amit megennék.
Raja van, hogy hány miligramm van benne?
:)) Igen. Valamiért viszolygok az ilyen mű hangzású dolgoktól. :S
Nem tudod, hogy a plussszban mennyi aszpartám lehet? Mennyire káros azt naponta inni? Egy ideje nincs kedvem minden nap inni belőle, zavar az a rohadt édesítőszer benne.
Nagyon megnézed, hogy mit eszel:))
Néha nem érdemes...főleg utánnanézni az ilyen adalékanyagoknak...Lehet, hogy olyat találsz, hogy inkább az ellenségednek adod puszta kedvességből.
A guar gyökeréből nyerik:)
Nem is tudom pontosan, a guar gyökér, vagy a guar-gumi a mérgező...Utána kell nézni egy picit.
De aranyos nevük van:)
Megnéztem, mi van a tic-tacban.
Az érdekesebbek: gumiarábikum (sűrítő), karnaubaviasz (fényező). A guar gumi akkor másban van.
Jön a Matrix-ról is, meg a Diablo-ról is egyszerre:)
Már annyi szám lejött...Azt se tudom melyik melyik:D
De mind jó számok...Olyan vidámabbak.
Pedig a vidámság nem az én asztalom.:)
Uhhhh... így még jobban hangzik. :S
Remélem a guar guminak nincs akkor köze hozzá.
Felmentél a Matrix hubra is? Ott lehet hogy többet kell megosztani, már nem tudom, de próbáld meg. A Diablo és a Matrix a két legnagyobb hub.
Ezek szerint talán kedvet kaptál a pudingfőzéshez. Az alufóliás trükkel az általad utált főlösödést is el tudod kerülni. Úgy biztos még jobb lesz.
A bolti pudingokban érdekes anyagok vannak. A xantán gumi az egyik kedvencem. A tic-tacban meg azt hiszem guar gumi van. Ezek olyan jól hangzanak! :)
Egy tipp: töltsd le a fájllistámat, és a film mappámban megtalálod az OCC mappát, töltheted azt is :) Persze nem mindig van szabad slotom :( De tölts tőlem is nyugodtan (csak ne írj).
Legfőképp igen.
Meg a szokásos semmittevés:)
Boltba voltam, majd veszek pár poros pudingot is:)
Többszálasan tölt ugye? Úgy hogy egy számnál ott van hogy hány felhasználótól tölti ugye? Ez a titka. Volt egy másik progim, a BCDC, na az iszonyat lassú volt, ott egy felhasználótól töltötte csak az adott fájlt.
Amúgy a legjobb ha csinálsz egy külön mappát a letöltési mappának. Ami direkt azért van hogy oda tölti le a dolgokat.
ftcsrac, neked mivel telt a napod? Egész nap DC-ztél?
Akkor nagy az öröm! :) Most már nem kell állandóan vacakolnod a belépéssel, meg a napi 1 szám limittel. ;)
Jó gyors akkor a rendszer.