:) Naná, hogy nem veszi le a szemét a kajáról. Te sem szoktad, ugye? ;)
Akkor lehet, hogy csak nem tudsz fogadni ekkor file-t. :S
Kár, vicces videó volt és sokat nevettem rajta (legszebb öröm a káröröm :)
:DDD
Ezt nem hülyeségnek hívják. ;)
:)) Lehet. Néha Rettenet is másolt be képeket. ;)
Talán direkt egy kereket bilincseltek le, mert nehéz lenne leszedni különben.
De édes ahogy ott ül! :D Biztos nem helyszínelőket néz, mert akkor befogná a szemeit. :)
:DD Jó ez a kép!!
Volt egy olyan is, ahol retikült rajzoltak valakinek a kezébe, meg mindenféle nőies cuccaik voltak. :) (ugyanezzel a sorfallal)
Ma megpróbáltam küldeni Neked egy mailt, de nem ment át sem Neked, sem Rettinek. Azt írta ki, hogy megtelt a postafiókotok. :(
Jó, ez az utolsó, de ez olyan aranyos:)
Nekem az a kisfilm már rég megvan, csak azért nem küldtem be ide, mert úgy gondoltam hogy innen szedtem le, de ezekszerint nem :(
A végén bele is akadt a kuytus orrába:)
Határozott mozdulattal, de még csak oda sem nézett... :D
Most megnéztem. Nagyon aranyos, ahogy arrébb tessékelte a kutyát. :)
Az autókat én szeretem, főleg ami 7 tonnán felül van :DD (És a H1 fémjelzést kapta :) Meg a Lamborghinik... A Lambok és a Hummerek amik megdobogtatják a szívemet :) Nem egy kategória, de ez van.
:) Én is azt írtam, hogy hogy szedte le a kereket. Olyan, mintha a csavarokhoz nem fért volna hozzá...
Nem...300-ért kinyitja a száját...400-ért meg végzi a dolgát...
Egy ezresért meg hazaviheted:D
Tudom hülye vagyok:)))
Akkor ez ilyen férfi dolog?:D
Nemtudom, én nem értek az autókhoz, nem is szeretem őket annyira...(csak a gyorsulási, illegaláis versenyzős kocsik jönnek be)
Igen, amikről csak álmodni szoktam!:)
Szerintem inkább épp, hogy volt. ;) Ne velem én megkarmolnám. :)
Láttad azt a videót a főoldalon, aminek az a címe, hogy önző? Olyan aranyos a cica, épp most néztem meg. Kicsit mintha azért kieresztette volna a karmát. :)
:DD És kislányoknak ajánlott... :) Meg.... :)