Hú a végén már mindenkiből dőlt a vér mindenhol... na akkor jutottál eszembe, hogy ezt hogy élveznéd. :D
Nem...amiktől félek, azok a bábuk....Ez az egyetlen dolog amitől félek...Chucky...Vááá...Nemtudom honnan jött ez a félelem, de az álarcos dolgoktól és babáktól kivagyok:S
Amik mozognak. (Most ne megy pisilő-síró Babyborn-ra gondolok)
A végén már nem is értettem ki kinek a diktafonját hallgatja:DDD
Azért az jó volt, hogy Adam rothadó hullája is ott volt, meg a doktor lába:D
De az biztos, hogy én sem hagytam volna magam belökni oda... :S
Hát eltartott pár percig mire megértettem, hogy mit akarsz és melyik filmmel... :S :D
Én állba rúgtam volna a csávót, ha engem belük...minásztam volna, és az ütőerébe nyomom, akármi is van azokban a tűkben.
Ez a flm sem volt semmi... az a sok inekciós tű... Brrrrrrrrrrr na tudod ki ment volna oda közé... :S
:) Egy nagy dárda? Pedig szedte a lábát... :S ....csak hiába.
Én már akkor sejtettem, hogy baj lesz amikor az elején kiütötték annak a kocsinak a lámpáját... :S
Szia! :)
Amikor a csaj ujját levágta akkor nagyon kivoltam. Na meg az a tepmlom... :( Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ebből a :S jelből ítélve ez már Neked is sok a "jóból"... :)
Mondtam én, hogy nem egyszerű film. :)
Amúgy meg pizza estére? :-O Mit szólna ehhez Norbi? ;)
Fúj:D
Paris Hilton vérvörösre festette a haját a Viasztestekben:D
És ha jól látom egy új piercing is van a homlokán:)))
Én is pont egy pizzát ettem! :D
Kihagytam amikor levágták az arcát a visaszos srácnak:S :)
A Fűrész 2-őt ebéd közben is néztem:)
Most nézem a Viasztesteket:SSS
Egy pizzát eszek közbe, de...a csaj ujját lenyisszantották, a srácról lekaparta a bőrt a haverja a viassza legyütt, még most vágta le a fejét az idióta az egyi ksrácnak:D
Ez jó kis vita volt. :) Akkor "beszélgettem" először Veled és Rettivel, és persze az egészet Zöld Baby generálta... :D
13.40-kor azt írod, hogy majd ebéd közben... Hát nem fogadtad meg Norbi tanácsát? Ebédelni mindig délig kell! :P
Amúgy ha megnézted őket, akkor már garantáltan nem is ettél utána... én legalábbis akkor nem bírtam.
Hogy tetszettek?
Szia Rettenet! :)
Ezek szerint mégsem ragadtál az erdőben, de hogy még csak bilentyűzetet sem, hogy elmeséld, milyen is volt. :(
Várom az "élmény"-beszámolót! :)