Hol voltál eddig? Olyan sokat hiányoltunk, nagyon aggódtunk érted. Néha kezdtük feladni a reményt hogy egyszer visszajössz, de most... nagyon örülök! :))))
ÚRISTEN!!!!!!!
DÖDI!
EZT NEM HISZEM EL!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
HY!!!!!!!!!!!!! vagyok!!!!!!!!!!! :)) ismerős még valakinek ez a név??? puncsom nagyon hiányoztál!!! ja és nem jöttem össze semmiféle dobossal! :)
Nem, csak hosszú volt ez a nap.
Sziasztok!
Hát meg kellett hagyni a kiskaput a folytatáshoz... ;)
Beeeeeeee :P :)
Na vége...3 fiúk volt...gondoltam, hogy lesz valami szerepe a döglött szarvas hordónak is a filmben.
Tudom, hogy így írják. Bocsánat érte. Mielőtt kijavítjátok a film szót is i-vel írják. :P
Hát itt-ott kimaradt egy két betű. :S Ha kapkodok ez van.
Helyesírási hiba a hsz.-edben!
A Viasztesteket azzal rontották el, hogy a csúnyább csávó pont ketté vágta a visazbabatestvéreket:DD
Ez vicces volt:D
Ez igaz az ideglelés című filmre is. :S
A Fűrészbe az a nagyszerű, hogy egy nagyon jó filmet ki tudtak hozni hihetetlenül kevés pénzből...hiszen csal egy maszkos kellett, egy műláb, sok művér, meg egy ház...
Én azért nemtudok félni a legötbb filmtől, sőtt az összestől, mert 3 mp után annyit mondok, hogy ez csak film...és rájövök, hogy igazam van...
Elárulok egy nagy titkot és is félek a bábuktól és a robotoktól. Tudom, hogy nagy hülyeség, de ha bezárnának éjjelre egy panoptikumba, reggelre meghalnék, az tuti. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(
Chucky amint épp elnyiszálja a sarkát valakinek... jaj, az rémes volt. :(