(folyt.)
Ennyire még soha életemben nem ijedtem meg, és nem volt idő gondolkodni, tűz ellen a víz (persze, tudom hogy hülye vagyok) valamit rádobni kellett volna, de én ezt nem tudtam, rohantam és ráöntöttem egy lavór vizet. Felrobbant.
Irtó nagy szerencsém van hogy most itt vagyok, mert a gáz, ami a fűtést üzemeli meg mindent az is a konyhában képzeljétek el mi lett volna ha nem érek oda időben... ha az felrobban akkor nincs esély: az egész ház a földdel vált volna egyenlővé.
A konyha kisült, a mikró ment tönkre és egy-két pótolható dolog, a lényeg: hogy én élek.
A füst nagyon nagy volt, minden helységben terjengett és nem szürke, hanem tömény, átláthatatlan fekete füst volt.
Aránylag már kitakarítottunk, a festő holnap jön.
hehh.. ezt nem hiszem el... tényleg???
Most nagyon komolyan fogok szólni hozzátok. Ma átértékeltem az egész életemet mert majdnem meghaltam. Igen, sajnos nagyon nagy baj volt.
Rájöttem hogy fontosabb dolgok is vannak az életben mint az internet. Ma ugyanis tényleg csak a lélekjelenlétemen múlt hogy nem égett le a házunk, és nem haltam meg. Tűz volt ugyanis.
Krumplit akartam sütni, begyújtottam az olaj alá és amíg felmelegszik szépen bejöttem a szobába hogy internetezzek... igen, ekkora hatalmas barom voltam. Olajszag terjengett, gondoltam hogy már biztos jó. Megyek ki tök nyugodtan... a konyha lángokban állt. A lábasban lévő olaj kigyulladt és a tűz majdnem a plafonig ért, pedig a házunk belmagassága 4,5 m körül van.
(folyt.köv.)
Tudtad ezt?
Egy 1991-es Gallup felmérés azt az eredményt hozta, hogy az amerikaiak 49 százaléka nem tudta, hogy a fehér kenyér búzából készül.
Azt kenik-vágjáj, hogy a hamburger miből van.
Annyira unatkozok, hogy már Narancs Tetve és Dugót nézek..:)
:DDD
Ez jó:DD
A birkapászotré esztétikusabb:D
Vajon a mi ausztrál puncstortánk milyen versikét mondana?:)
:D Igen, próbálom kikerülni ezt a kifejezést...
Ezekről ez a vicc jutott eszembe, kell hozzá némi angoltudás.
Egy rabbi, és egy ausztrál birkapásztor játszik egy intelligencia vetélkedőben. A feladat az, hogy 5 perc alatt verset kell költeni a Timbuktu szóra. Az izraeli rabbi áll ki először a közönség elé 5 perc múlva a következő művel:
I m a Rabbi all my life, have no children and no wife,
read the Bible through and through on my way to Timbuktu.
A közönség tapsviharban tör ki, és máris kezdik ünnepelni a rabbit, mint egy igazi nagy költőt. Ekkor jön az ausztrál birkapásztor:
When Tim and I to Brisbane went, we met three ladies in a tent.
They were three and we were two, so I booked one and Tim booked two.
Tudtad ezt?
Egy átlagos négyéves gyerek több mint 400 kérdést tesz fel naponta.
Ebből következik:
Tudtad ezt?
Egy átlagos négyéves gyerek több mint 4000000 agysejtedet öli meg naponta.
jajj, elnéztem egy számot... aztittem 100 hszszel többet írtatok...;)
hehh... jól elhagytatatok...
:DD Ezek szerint ízlett neki a "trutyi". :DDD
"Doom-ot ismerted? iddqd, idkfa, idbeholdl :)) Így indult a játék. :)"
Igen! :DD Mondd csak, nem te találtad ki ezeket? ;D
Az ftcsrac nick is beillene valamelyik kódnak. ;)
:) Kb. fél óráig kell csak kibírnod... :)