Bántalak? Mivel?
Én érzem úgy hogy örülnél ha nem tolnám ide a képem a depressziómmal(ami egyébként nincs csak szomorú voltam) meg a nyavalygásommal...
Mikor a legbánatosabb voltam te flegmán megjegyezted, hogy "már megint?" ez nagyon betett.
Ez nem igaz. Te bántasz engem folyamatosan csak nem értem miért. :(
Konkrétan semmivel, csak érzem hogy mélyen herótod van tőlem. Cáfold, meg én örülnék a legjobban. Lehet hogy alaptalan a feltételezés... sőt.
Hogy vagy képes ilyen esetben is rosszindulatot feltételezni? Mivel bántottalak én, hogy ilyen vagy velem? :(
Sajnálom ami Veled történt, a lényeg tényleg az, hogy túlélted. Most az a legfontosabb, hogy nyugodj meg.
Amúgy Kuki követett mindenhova, megijedt ő is a tűztől, akkor is a konyhában volt mikor a "detonáció" történt a vizes akcióm után. Én meg akkor is azon voltam hogy őt mentsem. Ha az én hibámból megsérül... soha többé nem tudtam volna kibékülni magammal az biztos.
A mikró amúgy műxik, csak leolvadt az óra előtti műanyag, meg az oldalán belelátni mert kilyukadt. Legalább szellősebb lett :D
Amúgy most már tényleg nagyon optimista vagyok... ha belegondolok hogy milyen kicsin múlt hogy milyen nagy baj nem történt.
:(((
Kuki nem ilyenekre van kiképezve?
Jó, ez gyenge volt, csak mégjobban próbállak nyugtatgatni:)
A lényeg, hogy Te jól vagy, és a háznak sem lett javíthatatlan baja.
Mikróban már nem fogtok melegíteni, max a tűzhelyen, de azt ne Te:)
Més sosem voltam így életveszélyben. Egyszerűen... nem csak a lábasban volt tűz hanem kezdett terjedni. Egy kiszárított növény már égett... az meg a függyöny mellett volt.
Ha nincs az a lélekjelenlétem akkor aztán várhattátok volna hogy írjak nektek.
Dehogy haragszanak, azt mondták hogy a mikrót, a fűszereket, a polcot, a tányérokat lehet pótolni, de engem nehezebb lett volna... szóval örülnek hogy élek.
Jajjj szegénykém!
Vigyázz magadra:(((
Nem tudok semmit sem írni, hisz utólag mindenki tud okoskodni.
Én ebben a percben meg a lassan jársz, tovább érsz mondást...
Mohóságomat kihasználva lenyeltem egy fél zsemlét:S
Egy saját magamon elvégzett Heimlick-manőverrel visszahoztam a zsömit:)
Vigyázz magadra!:(((
Nagyon kicsin múlt hogy nem kaptam sokkot. Eloltottam a tüzet aztán önbüntető hisztériában törtem ki, sehogy sem bírtam elfogadni hogy ekkora hülyeséget csináltam, de már kezdek megnyugodni.
úristen:OO De hogyan gyulladt ki? Nem harakszanak?
:( Ó ez nagyon rossz, én is csináltam már hasonlót, de én hamburgerhúst akartam sütni... újra kellett festeni az egész konyhát...
Írd meg azóta mit történt.
Remélem eléggé értékelitek, hogy most látjátok az üzenetemet. Més sosem kerültem ilyen halálközeli élménybe.
na megyek jó éjt... Neked is Psycho, nyugodj meg:) Álmodjatok szépeket.