Ezért nem a közönségre kellene bízni azt, hogy ki a legjobb, de ugye tudjuk jól, hogy a médiáknak, kiadóknak, stb. az a lényeg, kinek a lemezét veszi majd meg a nagyérdemű.
Hiába hozzna ki bárki mást egy zsűri jobbnak, ha a tinilányok és a többi nemzedék egy másikért van oda, mert szimpatikusabb, mert a falujabéli, mert...mert...., csak.
Látom gradU visszatért. :)
Nemsokára meccs:)
Mikó? Sándor és Árpád értelmi magasságába másnak is sikerült felérnie.... ;)
Tegnap nem értem rá, de utólag is Boldog születésnapot, Marci!
Puncsikának meg holnap lesz, ugye?
Nézd csak meg, hogy írta le dödi azt a szót! :) Egy pár betűt kiemelt.... ;)
Mivel az emberek nagy részének köze sincs a zenéhez, így csak szimpátia alapján tudják megítélni őket.... Nehéz lenne egy olyan objektív társulatot találni, ahol csak az énektudást értékelnék.
Diéta Idézetek
A diéta első számú törvénye: ha valami ízlik, biztos, hogy ártalmas.
- Isaac Asimov
<2006 május 20>
Ez is kétszer van fenn. :)
Elég szomorú, ha egy énekversenyen, azt díjazzák, hogy ki mennyire erkölcsös. :( Magdi valóban nagy tehetség és legyőzhetetlen, de Feri sem volt semmi mellette. Sőt, ha jól megnézzük, ez a 3. Megasztár, egy baromi erős gárdából állt.
Okoskodó
A legénylakás az a hely, ahol a szobanövények már mind kiszáradtak, de a hűtőben már csírázik valami.
:DD
Nekem is az a kedvencem:)
Olyan édesek:)
Kissé?
Rántgatta az ideg a fejét..
nállunk tagnap délelőtt rossz idő volt, de du. egy szál rövidgatyás idő volt itt is:-)
nahh ha senki akko..Aloha!
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket!
Magdi nyerte a megasztárt :) ennek örülök..nekem a Fecó nem volt vmi szimpi...a PÓKhAs meg kissé dilis volt