:D Nekem is csak azután, hogy leírtam... :)
10-en 14 ellen? Az már hősi küzdelem. Azért nyerhetne a fradi... Akkor elég gólgazdag lenne a mérkőzés.
A másik lehetőség meg se fordult a fejemben. :)
:D
Szerintem 12
De a széleken is van még 2 plusz ember.
Ugyanis volt egy "kiment labda" beszólás, ami telejsen bent volt, és mindez kapu mellett pár méterre...
Szerencséje volt, hogy ennyira béna, mert kapufát rúgott először.
Aztán visszapattant.
Az ágyúsok sem tűntek nagyon gyengéknek 10 emberrel... Nem mertek a barcások rájuk rohanni.
Hányan vannak a Debrecen csapatából a pályán? 11 vagy 12? ;)
Sajnsálom, tudod, biztos csak elgépeltem az ta szót;)
Szeretem én a Debrecent:D
Mostmár csak 10-en vannak a zöldek...nagyszerű...:(
...még végtelenül "jóképű" is. :D Biztos minden nőnek megdobogtatja a szívét. Elragadó egy alak.... :))
Köszi! Hát, magyar focit nem nézek. Inkább BL, vagy spanyol, angol bajnokság, VB, EB vagy ilyesmi, ahol foci megy. :)
:D Vigyázz azzal a szóval! Nem ugyanazt jelenti, mint a "war". ;D Látod, ennyire főszurkoló vagy, hogy ilyen fontos, hogy ott üljél, és aktívan szurkolj a srácoknak. ;)
Ja, és a tévében mostanában az a menő, ha valakinek minél változatosabb és sokszínűbb beszédhibái vannak, annál jobb eséllyel talál magának helyet egy kamera előtt. Aki szépen tud beszélni, azt beteszik szerkesztőnek, vagy ki tudja minek, aki pedig érthetetlenül motyog, selypít, raccsol, pösze és hadar (és esetleg Balónak hívják ;), az pedig műsort kap. :D
Bocsi, ha néhány hibáját kihagytam, de nem tudom mindet megjegyezni. :)
DVSC-FTC
3. percben lőtt egy gólt a whore Debrecen.
Naná, hogy akkor még a konyhában csináltam a szendvicseket:D
Nem szép dolog, mert nem tehet róla egy ember, ha orrhangja van, de most is kivághatnák a sok beszédhibás énekest. Most egy motyogós embert nem szívesen hallgatunk meg. :) Bár a Bruce Springsteen is egy motyogi. :))
A Zorán különleges tehetség. Neki aZ or(r)án jön ki a hang. ;)
Egyszer kiakadtam, amikor megláttam a Kertész Katát a tévében (vagy hallottam egy reklámban). Ilyen hihetetlenül véletlenszerűen azt hinné az ember, hogy nem is lehet hangsúlyozni. De mégis. Én is simán megtanultam a KK féle hangsúlyozást poénból, és simán utánacsinálom. :D De alapból normálisan szoktam. :)
Igen, az a lényeg. Korábban a zsűri döntött. Őket egyértelműen a marketing szempontok vezérelték... (ki a legjobban eladható? stb.)
Amúgy biztos sokan szavaztak szívesen, de az adott énekes lemezéért nem igazán adnának ki pénzt...
Ha tisztán a tinilányok döntenének, akkor nem a Magdi nyert volna, hanem a Kontor. :)) (tudom, nem így értetted)
Ma már ilyenre nem adnak...sajnos.
Én pontosan emléxem és ez is sajnos. :( :), hogy anno, mikor komoly, igazán hozzáértő zsűri kezébe volt adva az elbírálás, ilyen orrhang és nem tiszta betűkiejtések miatt, ki lettek rúgva, szó szerint a versenyzők.
Igaz, így is volt nem egy sem kettő, aki fennmaradt, lásd Zorán, meg a "Kati és a kerek-perec". De sorolhatnánk.
Hát tényleg nem. Ennyire orrhangú énekes tényleg kevés van. ;D
Sziasztok!
Milyen meccs lesz? Csak magyar?
Ja, hogy jaaaa? :) Póka Angéla lenne?? Így oké. Nekem sem szimpatikusak a megnyilvánulásai és az egész egyénisége sem jön be, de a hangja, meg kell hagyni, nem semmi.