Olyan téren sajnálom én is, h kiszámítható az ilyen jellemek jövője, és hogy hol fognak kikötni....
hagyjátok már, én már kezdem sajnálni, hogy így rászállt mindenki...
Bazsee val csak 1et tudok érteni! Nem régótanézem a vicclapot, de elég sok képet, kommentárt megnéztem már, de ilyen kretén barmot még nem láttam!! (ha esetleg még felnéznél:Sztem jobb is ha többet nem irogatsz ide mert valaki lehet, h kiütne neten keresztül! )
És ha már rossz közegbe kerültél, légy jó kis fiú, és feküdj le szépen...és ha közben esetleg megvilágosodtál, nyugodtan rántsd magadra a szekrény tetejéről a késkészletet! ;)
Hát igen, körülnéztem és itt vagy TE! Figyu, te kevered a szezont a fazonnal. A homokos az olyan mint te, és csak hogy értsd: amikor a játszótéren a mászóka mögött a kis pajtásod nyomkodja a fütykösét a te pici kis lyukadba, na azt hívják annak. Mi itt, értelmes emberek, akik nem szívesen viselnek el egy ilyen ifjú két lábon járó szótárat, vagyunk a heterok. És hogy Te ottohn mit látsz, hogy otthon anyukád vagy apukád szájába veszi a postásbácsiét, hidd el nem érdekel senkit. És ha már rossz köz
na jó nem nekem való a vicclap, mer megszoktam hogy körülöttem mindenki csúnyán beszél, és én is ugy, de ez viszonylag sza.r hely mer sok a kretén meg ti mindd homokosok vagytok, és azt fikázzátok aki hetero, csakmer megszoktátok, hogy egymás farkát leszopjátok. ti akkora egy melegbanda vagytok, hogy ha eljönnétek egész télen nem kellene, fűtenem, asszem nem jövök fel többet vicclapra beszólásokhoz, de ha valamelyik nagy-agy akar valamit az írjon a a weiszi1995@freemail.hu-ra, mást nem adok meg
weiszi1995: az előbb még azt írtad hogy nincs kedved, meg nem fogsz csúnyán beszélni erre tessék!
nekem csak annyi hogy annyit írtam első, de épp leszokóban vagyok róla, valaki beszót, én meg néhányszor visszaszóltam, mer elég sok itt a kreté, ha körölnézel
Dobj egy mailcímet és küldöm is! Hozhatod a játszópajtásaid is, legalább beléjük is "nevelődik" egy kis kultúra. De ha gondolod megtanítalak írni is. Ha eleve degeneráltnak születtél, akkor visszavonom, nem tehetsz róla, a sors bánt el veled... De most komolyan: mi bajod van?! Nem áll még fel a kis kukid, vagy mi?
Figyu, ha megadom a címem eljössz? Mert akkor megbeszélhetjük a dolgot! ;) Ásót nem kell hoznod, adok szívesen, és kiáshatod magadnak mielőtt... Ja és lefekvés előtt moss fogat, mert még büdös lesz a pici szád, és elfordulnak tőled a kis 12 éves haverjaid mikor beszélsz hozzájuk a játszótéren. :)
qrva anyátokat bu.zi fas.zok, mi a retkes pi.csámér nem kussótok ti buz.eráns ge.cik szétba.szom a mocskos pofátok
Ez a "jójó nyugi" meg annyit ér, mintha megrugdostad volna párszor anyukádat, aztán meg löknéd neki, h: jajj, bocsi...de mi lesz a vacsi?
Hát gyerek, Te nagyon hülye lehetsz. Élőben sztem innen senkinek nem szólnál be (nem mernél)...a másik: anyukád ezt látja? Nem hiszem, mert akkor bünti lenne az biztos. :P De lassan lövik a pizsamacsillagot, szóval jó éjszakát! A többieknek meg: a neten találtam a srácról meg a haverjairól leírást: http://www.netbulvar.hu/kultursokk/0705/271730 ;)
JÓJÓ de legyen nyugi nincs kedvem csúnyán beszélni, legyen jó a vicclap
Medusa: hajdanvolt orosztanárnőmet idézve: "aki disznók közé keveredik, megeszik a korpák" :-P
weiszi1995:"retkespuncinak" Erre utaltam.
Esküszöm, többet nevettem a hozzászólásokat olvasgatva, mint a képet nézegetve. Szerintem ezt a fórumot lassan már be kéne linkelni a vicclapra. Bár nem tudom, mi lenne a kategóriamegjelölése... Van egy mondás, miszerint "ne alacsonyodj le a hülyék szintjére, mert legyőznek a rutinjukkal".
nekem8 de akkó ne fikázzanak én fölajánlottam a szép beszédet
na hagyjátok abba, már kezd unalmas lenni! :)