fordítva. na mind1. hetvenvalahanyadik oszt kész. XDXDXD
ja bocs elszámoltam, az előző a 74. volt, ez meg a 75.
csoresz, én időnként beírom hogy hatvanvalamennyiedik de csak ilyen viták után. apropó, HETVENHARMADIK
eol: épp asztronautákat keresnek: [link]http://www.privatbankar.hu/html/cikk/kommentar.php?kommentar=18852[/link]
Amit akarok mondani, hogy én nem látom szívesen vissza, amíg nem változtat a gondolkodásmódján egy cseppet. Szórakoztató volt egy kis ideig, de az ilyen stílust tartsa meg a 12 éves haverjainak, akik azt hiszik ez menő. Egyébként azt hiszem szerencsém lesz ezzel, mert állítólag nem jön vissza többet :)
csoresz nem tudom te hogy vagy vele, de én csak akkor bocsátok meg valakinek, ha a megbánás legapróbb jelét mutatja - ideális esetben bocsánatkérés, de minimum valami visszahúzódott elgondolkodás a dolgokon. Weiszi legutolsó hozzászólásából nyilvánvaló, hogy távolról sem így gondolja, hanem meggyőződése, hogy mindenki más kretén, csak ő a normális. Persze ez relatív, de ha a weiszi félék lesznek a norma, akkor én valahova emigrálok - valószínűleg a Marsra, hogy minél távolabb legyek.
Ami a lényeg, hogy most biztosan leszoknak egy páran az elsőzésről és az egymás mocskondírozásáról is.
Most olyat teszek, amit a vicclap történetében kevesen, esetleg senki: haatvaannyóóóóóóóóóóólcadik Weiszi! Szerintem mindenki már máskép lát mindent és várunk vissza szeretettel. A megbocsájtás egy szép dolog, tegye mindenki ezt és kezdjünk, (inkább kezdjetek mivel én friss hús vagyok itt) új életet, itt a vicclapon.
Nekem teljesen mindegy, mert még soha nem elsőztem és ilyen vitákat is általában csak olvasni szoktam, de most beszálltam és visszakaptam egy "kapjátok be a retkes fas.zom bazze velo me hozzászó fikázzátok anyátokat, azt a büdös kur.vát" választ. Én itt fel is függesztem a beszélgetést és visszatérek külső szemlélődőnek. Na azért csak sikerült kb. olyan kommentet írni mint Pajti007. Írás közben nem is gondoltam hogy ilyen hosszú lesz. Na mindegy végeztem.
Sajnálom hogy tegnap 3/4 tíz és tíz között nem voltam itt, mert írtam volna néhány furcsaságot. Na mindegy, jobb is így. Szerintem ha weiszi amikor megírta hogy felfüggeszti a káromkodást, valóban befejezte volna, akkor Pajti007 írása és az én írásom sem lenne itt. Volt már itt néhány elmebeteg, de mind hosszú életű volt. Brigitte13-mat is egy éven át szidta mindenki és még most is itt van. De szegény weiszinek összetörtétek(tük) a lelki világát, mert kevesebb, mint 1 hetet bírt ki. Nekem teljes
Én ilyenkor fel szoktam írni a webcímet, és visszajövök egy hét múlva, hogy lássam, milyen kommentek születtek. Most meg mindenki rászállt és lám, két nap alatt 4 oldalnyi hozzászólás született. Ez érdekes, nem? Jobban belegondolva nem k.rvázta volna le mindenkinek az anyját egyesével, ha nem szóltak(tunk) volna be neki. Ez a vita lassan olyan szinten áll, hogy az egyik beírja, hogy "h.lye", a másik meg válaszol rá valami komolyabb kifejezéssel (ha értitek). Sajnálom hogy tegnap 3/4 tíz és tíz k
Pajti007-tel teljesen egyetértek. Azt el kell ismerni, hogy én nem tudtam volna ilyen szép hosszú fogalmazást írni. Viszont ha nem lennének a vicclapon ilyen emberek(???) mint brigitte vagy weiszi akkor nem lenne jó az egész lap. Valóban többször jobban lehet röhögni a szövegeken mint a képeken. Néhány kretén feldobja a vicclap hangulatát. Nekem fura érzés, hogy az egész komment-háború abból indult, hogy valaki beírta, hogy első. Én ilyenkor fel szoktam írni a webcímet, és visszajövök egy hét mú
NevemTeve: :D weiszi neked meg egy kiadós dugás után biztosan megváltozik a világról alkotott képed
Pajti007: "Egyébként aki egy ilyen kis dolog miatt ilyen hevesen visszaszól, az mélyebb szinten van, mint aki beszólt. Ne legyen több káromkodás plz! "Akinek nem inge ne vegye magára" :P" A hosszú szövegben amit irtál, csak ezzel a 3 mondattal tudok egyet érteni! Pisz
Ha mindenki szembe jön az egyirányú úton, érdemes elgondolkodni, hogy vajon kivel lehet a gond.
ez nagyon tetszett nem a kép hanem a szöveg valami istenit nevettem:D Köszi weiszi és kösz mindenki :P
Remélem értettétek amit mondtam. :D Nademostmár ez egy vicclap, nem pedig kultúrnevelési szocióblog. A nyelvtani hibákért bocsi, fáradt vagyok, csípnek a szúnyogok, és WCznem is kell! Kész vége! Egyébként aki egy ilyen kis dolog miatt ilyen hevesen visszaszól, az mélyebb szinten van, mint aki beszólt. Ne legyen több káromkodás plz! "Akinek nem inge ne vegye magára" :P
Ha hibázik valaki és beszólnak neki, az hasznos is lehet, mivel így legalább tanul az ember a hibáiból, és nem követi el (ha értelmes) újra ugyanazt a baklövését. Naszóval legyen már végre vége ennek. Ti nem ilyenek voltatok fiatalon? Gondolom némelyikőtök nem, csak sajnos internet, globalizáció, stb. elnyomja manapság a nevelést, de nem akarok ebbe belebonyolódni. Ebből az esetből is biztos tanult már weiszi! "Ne feszítsétek a húrt, inkább próbáljátok visszalazítani, de ne túl lazára." Remélem
Jóestét! Ezesetben kénytelen vagyok beleszólni (bocsi) Elsőőő - jajj istenem az elején kb. 4 éve még vicces volt rá a következő szöveg: "jaj, te nyomorék most biztos örülsz" vagy ilyesmik... Rohadt unalmas!! megkellmondjam :P Tartsátok be a mondást: ne süllyedj a "hülyék" szintjére, tehát ne essünk neki egyből az elsőzőknek, vagy akik beszólnak. (Ez mindenkire, még rád is vonatkozik weiszi, hagyjad őket biztos nehéz napjuk volt) Hogy ki a "hülye" azt döntse el mindenki maga (lehetőleg ne én l