Érdemes böngészni a vicclapot, sok érdekességet talál az, aki nem "agymosott" :D Erről jut eszembe, az sem mindegy, hogy az agyat mivel mossák. "Más" mosóporral, vagy az hiperaktív inteligenssel. Szerintem pár diktatórikus egyén nevét viselő user agyát az előbbivel :D
Na és a legjobb: Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal
Ja meg azt is, hogy: Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy túl alacsony a kerítés
Nem is tudom hol olvastam... Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék irányítanak...
Az igazi gyöztes ez a kep, ez kapta a legtöbb hozzaszolast...:-))))
Jolvan gyerekek, szép volt! Nagy tapsot a hozzászólúknak és szerintem itt abba is lehet hagyni. písz
Látom, jó nagy forgalmat kavart ez a kép, de azért a kultúra járja át a szavaitokat. És ne politizáljatok itt, hanem poénkodjatok.
Látom, jó nagy forgalmat kavart ez a kép, de azért a kultúra járja át a szavaitokat. És ne politizáljatok itt, hanem poénkodjatok.
és mindig volt mit ennünk, nem kellett félni attól, mit hoz a holnap a KOMMUNISTÁK mi vagyunk! és jöjjenek vissza!
flaaaaaaameeeeeeeee......imádom én a MUNKÁSPÁRT híve vagyok 50 évig rend volt az Országban, mindenkinek volt munkája, senki sem éhezett. mostmeg??? elvették az embereknek a munkához való jogát, sárbatiporták a proletárságot, elnyomták és kisemmizték a parasztokat, elvették a földet és a gyárat és külföldi imperialista mocskos kapitalista álnok cápák rabszolgasorbakésnyszerített bérencei élősködnek a magyarkézben maradt koncon, és sárbatiporják a hazát. Bezzeg az én időmben. Mi rendet tettünk
felvenni a fonalat. Élj nyugodtan, és szeress! ehe:)
Buci: be akarsz kapcsolódni? (mondhatnám: megszólítva érzed magad?, vagy mint " hozzád ki szólt?") Oks, de ha nem neked írtam, akkor ne vedd már magadra! Ha meg magadra vetted, akkor írhatok, amit csak akarok. Nem akarok mindenre reagálni amit írtál, mert nem értem miért mondok ellent magamnak stb.. De vitatkozni akkor és úgy szeretek, ha tudom mi a tételkérdés, amiben eltér a véleményünk. Ha csak piszkálódsz hogy megnevettetlek stb, és utána egészen másról beszélsz nem akarom felvenn
de a kommunizmus eredetileg nem annyira rossz dolog, csak éppen rá akarták eröltetni az emberekre, és ebből lett a baj... olvassatok A. Huxleyt! :)
Áh gyerekek, gőzötök nincs a politikához!!!! Itt csak egy ember, egy király tehet rendet. Mátyással, nem az igazság halt meg, hanem a magyarság. Birkák vagyunk, hogy nem tüntetünk. Uniós árak?!? És az uniós bérek?!? Mint vártok? Szavakat!
Azt meg én is utálom, hogy a holokausztról minden héten megemlékeznek, meg kib@szott sok kártérítést fizetnek nekik, viszont pl. a kommunizmus áldozatairól semmit se lehet hallani, mert ők túltették magukat rajta. És megjegyzem: Maszop NEM egyenlő kommunizmussal (Nem is tudom, melyik párt akar folyamatosan államosítani. talán fityesz?)
Egyre jobban teccik a téma. Adolf: Mindenki agymosott, csak te vagy normális! Ez kb. olyan, mint amikor a fószer megy az autópályán, és mindenki szembe közlekedik a forgalommal, csak ő megy normálisan. Egyébként nyugodtan higyjél a kollektív bűnösség eszmélyében, csak magadat járatod le vele. (bár nem mondom, hogy nincs alapja, de attől még lehet valaki jófej, mert 1 bizonyos vallási közösséghez tartozik)
al ma már ez egy kicsit elmosódott. Szélsőég meg nem az aki qrva anyázik a másik pártnak és durva dolgokat mond.. az a primitív. Szélsőségesek azok akik a törvény megsértésétől se riadnak vissza a hatalom megdöntése érdekében hitler, lennin, terroristák... Ja és amúgy ma bejelentette az össze talpon maradt jelölt, hogy visszalép CN javára
"gyűlölködő paranoid korcsok" :D ez a záró sor önmagában ellent mond önmagában annak amit hosszasan kifejtettél! :D Én amúgy nem gyűlölök senki, sőt egyeseket kifejezetten szeretek. PL a nőket, meg mondjuk az olyan ebmereket akik ilyeneket írni, mert ezzel megnevettetnek. Szóval neked itt a helyed a vicclapon. :D Amúgy ez a jobb- és baloldali illetve terminológia egy több száz éve kialakult fogalom, és annyit jelentett, hogya egy párt a parlamenti ülés terem melyik oldalán foglal helyett. Szóv
állatok vagytok hogy ilyenen vitatkoztok