Zelda bár még csak 9 éves vagy, de hát nem tom lehet, hogy én is rosszul gondolom, de elég sok kettős állampolgár él a világban, és egynek sincs nagy identitás zvara. Sőt én is szívesen lennék, mondjuk svájci-magyar állampolgár ;) De látom a kvantum-fizikában már otthonosan mozogsz, tényleg nem bír egy test a térben két különböző helyen "lenni" egyszerre
Szerintem az a legdurvább az egészben,h pont ilyen emberek szavaznak mint az itt véleményüket leírók, akiknek lövésük sincs a politikáról!!! Lila gőzötök sincs arról h mi miért van és h melyik párt mit tud tenni vagy akar...!!! Döbbenet!! Már kezd hasonlítani ez az egész sekélyes felfogása az embereknek a 2. VHban látottakhoz! Ki a fenét érdekel h kire szavazol?? Riasztó h az emberek többsége annyira manipulálható mint egy kiéheztetett tengerimalac. Gondolkodni emberek!!
Hmmm... intelligencia... racafolsz a nevedre...:-)))
shelbycobra, ezért kell Chuck-ra szavazni?:D
ezaz gyilkoljátok egymást. amugy orbán is nagy g.eci meg gyurcsány is. az egyik a cigányokat támogatja a másik a románoknak akar szavazati jogot adni.
Zelda: neked nincs képed erről a világról, a Mónika, Balázs és Győzike show keltette illúzióban élsz. Próbáld meg egyszer kinyitni a szemed, és akkor talán rájössz a dolgokra.....Rem, sikerül.
hányok egyszerűen a gyurcsa.nytól! undorító az a pofa! Alattomos mert ugyanazt vetette az Orbán szemére amit azelőtt Orbán mondott a nagygyűlésen. És ő védi a magyar állampolgárokat az idegenektől hogy nem ad nekik kettős állampolgárságot??? Kár hogy éppen eladja az egész országot nagy idegenvédelemből...
Szerintem Fosotoppos a kep... a kepen különben meg latszik, hogy ki kapta a nagyobb vallveregetest...:-)) zelda: mondd csak, ez egy gyenge provokacio a reszedröl, vagy tenyleg ilyen egyszerüen szabott lelek vagy?
Én - bár még vagyok szavazó - MSZP-s vagyok,és utálom a fideszt - juj,még leírni is szörnyű - aki szavazatokat a 2-s állampolgársággal venne meg,mindenki döntse el mi akar lenni,de csak 1,1 ember,1 állampolgár 1 országban,nem lehet 2 helyen egyszerre,döntse el,hogy magyar akar lenni és ha az,akkor hagyon fel az eddigi más országban lévő állampolgárságával.
lehet jobban is járnánk ha CN győzne.
pfff...sztem meg az Orbán fog győzni...a Gyurcsány csak egy szentimentális. pesszimista, kommunista barom...
Tényleg, nem is volt olyan a szavazó lapon, hogy ki a CNP jelöltje... :) Ja, azért mert egyértelmű... ;)