pénteken és még aznap tudok már msnezni is
ja. mikor lesz újratelepítve a géped?
a rühes Su t közben már megin itt eszi a fene de mostmár nem törődök vele a többiektől úgyis megkapja ami jár!
na szóval jövő héten újra telepítjük gépet akkor már fölrakom msn és dumálhatunk
lehet hogy sokára nyílik meg az oldal de megéri!
ha win98-ad van: www.origo.hu/szoftverbazis/letolt.html?size=9159680&filename=NOD32v2.50Win9x(magyar)&letoltes=virusvedelem data ne98hust.exe ha win xp-d van: www.origo.hu/szoftverbazis/letolt.html?size=9875456&filename=NOD32v2.50WinNT/XP(magyar)&letoltes=virusvedelem data nenthu
Hozzad :DD ! Nyisd meg ezt a linket és nyírd ki azt a köcsög vírust!
Figyelj! ha a msn 8 live mannagger akarod letolteni eszedbe se jusson!!! az vírusos! a microsoft nyilatkozta hogy még el se kezdték csinálni az újabb msn-t így a legújabb még mindig a 7.5-ös!!! úgyhogy a 7.5-öst töldsd le! itt egy link: http://msdownload.netacademia.net/info.aspx?prid=2044 a felső linket nyisd meg benne és akkor letölti
sajnos még nem mer valami vírus nem enged be a programba majd újratelepítjük a windowst és utána még kb 5 6 nap majd szólok
há nem tudom. küldtem be 2 viccet remélem kiteszik őket
most már legalább kiderült hogy 1 korosztály vagyunk! :D
Volt ott egy kis kamu! 13 én is! csak azért írtam hogy elhidd... na mind1! én meg rólad hittem azt hogy idősebb vagy a szöveged alapján...
gondolom 18 felett mer azt írtad nem mentél el a szavazásra