na mi van? nem vagyunk már beszélő viszonyban????
egyik hülye játékban itt a vicclapon láttam egy hozzászólásodban kérdezted mi az az über! nos az über azt jelenti hogy nagyon!
nincs :( Skype-hoz mindenképpen kell webkamera?
letiltottak M.V elleni beszólásomért úgyhogy újra regisztráltam! most nem azért de csak annyit írtam hogy "hülye" míg máskor ha ideges vagyok sokkal durvábbakat írok és azért engem nem tiltottak le! na mind1!
M.V. beszólt nekem a : Mindenkiben van egy kis foci! (A kép telefonnal készült de remélem látszik a lényeg!) című képnél! help me!
351 pontom lett tourist guy t mindig fejbe lőttem
ismerem de nincs webkamerám!! ezt a játékot nézd meg! le lehet lőni a tourist guyt!
skype-t ismered? ez is olyan mint az msn
szívás :'( nekem meg ma lesz jó! remélhetőleg
nem virus csak le akartam tölteni hozzá a kézirás funkciót és sikertelen volt a letöltés és ezért amikor bekapcsolom a gépet akkor jönnek ien hibaüzenetek és összeakad az msn a géppel és emiatt nem nyilik meg az msn és lefagy a gép... na most egy kicsit sok "és"t tettem a mondatomba! :D
úgyhogy lehet hogy valmi hülye vírust is kikaptál sajnos
hagyjuk az egész msn-t a csába! az enyém elromlott és összeakadt a gépemmel majdnem újra kellet telepítenem a gépet és csak úgy tudtam megmenteni hogy leszedtem a komplett msn-t! :'(